søndag 19. februar 2012

Fastelaven


Har vi feiret i Molde i dag, nærmere bestemt Nordbyen:) Oppskrift på deilige fastelavensboller vi hadde med kommer i morgen;)
 Masse godt på bordet som er dekket med Green Gate!

 Nydelig måneskinnslampe


Så mye snø var det i Nordbyen!!!


Kommer flere bilder fra en koselig dag senere......

På lørdag var vi ut og spiste:) En kjærestemiddag! Spiste helt nydelig mat på "Taste of Asia" en relativt nyoppstartet restaurant her i Kr.Sund. Fantastisk god mat, full pott på den men litt stress ellers. Opplevde at etterhvert som det kom flere kunder ble både vi og bestillinger glemt. Dvs at de hadde glemt av bestillingen på nabobordet. Vi hadde jo tenkt å ta både dessert og et glass vin, men fikk ingen oppmerksomhet. Så vi dro videre til "Bryggekanten Brasseriet". Der var det fullt! Et ledig bord til oss:) Så det ble noen drinker der, og servicen var perfekt!

Har bestemt meg for å gi "Taste of Asia" flere sjanser pga GOD mat og stemningsfullt lokale...+ for god service helt i begynnelsen og smilende personale:)

2 kommentarer:

  1. Her ble det dessverre ingen fastelavnsboller i dag, men med bursdagsfeiringene vi har hatt i det siste ble det vel mer enn full dose sukker på oss uansett ;) Ha en super ukestart! Klemmer

    SvarSlett