onsdag 15. februar 2012

Wik & Walsøe


Nydelige T- lysestakerfra Wik & Walsøe som jeg har fått fra Bonytt. Har ønsket meg disse i mange år!

En vase står også på ønskelisten:)
 Sjelden jeg viser fram oversiktsbilder, men denne kvelden gikk det faktisk an! Ja, duken er ikke akkurat nystrøket, og jeg ser det ligger en leke under sofaen:)


Men dette er så å si perfekt. Sjelden det ser sånn ut hos oss! Er så glad for bildelisten vi har fått hengt opp!!!Og bildet av barna som er tatt i november 2011. Har planer om flere bilder på veggen etterhvert. Må kopieres opp først bare:) Har rammer klar. Er liksom ikke enig med meg selv hvilke bilder jeg skal bruke!
Er så glad i tapeten vår fra Designers Guild! Putene i glade farger:) Bordet som jeg fant på gjenbruks-hallen. Sofaen er jeg ikke så glad i:) Greit nok med skinn, og veeeldig praktisk med små barn da!

Jeg og sambo er ikke heeeelt enige hva vi skal kjøpe av sofa senere:) Når vi flytter skal vi investere i ny sofa. Den må være romslig og praktisk da vi tross alt er 7 som bor sammen! Han vil gjerne ha skinn, mens jeg kunne tenke meg stoff. Gråmelert av farge. Men vi blir nok enige til den tid kommer:)

Ellers så skal Emil tilbake på røntgen i dag for å se på bruddet igjen. Håper ikke det er noe komplisert....

Nå skal jeg snart kose meg med siste Boligpluss som kommer i salg snart, og Maison som jeg kjøpte til min kjære i går<3 Jeg er forresten invitert ut på middag lørdag! Romantisk middag for 2.....Høres ut som en god kveld. En riktig kjærestekveld!!!


Ikke vet jeg hva som skjedde med innlegget, men kommentarer kommer laaaaaaangt nede her. Prøver å fikse men er litt rådvill nå:/

 

5 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Nyyydelige telys-glass. Wik & Walsøe har noen utrolige flotte produkter:
  Synes tapeten din er rålekker:)

  Ønsker deg en finfin onsdag:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Hej Anita,Så fint det blev i stua.wik& walsøe har nogle flotte ting,jeg ønsker mig selv nogle ting derfra.Det må blive når jeg kommer opover næste gang.Hils omkring dig.Håber det går godt med Emil.Knus,klem bedstemor Danmark

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Turid:) Ja, det var godt å knipse noen bilder når det for engangs-skyld var ryddig:D
   Lys-lyktene er kjempefine! Du får kjøpe med deg hjem;)
   Emil har det fint, men jeg er spent på hva røntgen sier i dag. Hans far er med. Hils familien:)
   Klem Anita

   Slett
 3. Takk for boktips-kommentar hos meg. Nå har jeg "bestilt" Glassblåseren fra Murano på biblioteket. Og voooops, nå fløy akkurat den første dovne store flua forbi nesa mi her!! Nå er våren på vei :)

  SvarSlett
 4. De Wiik og Walsøe har jeg og, kjempefine:)
  Flotte bilder, og at det ligger en leke under sofa'n er bare sjarmerende og viser at det faktisk bor noen der, hehe:)

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett