mandag 7. juni 2010

En deilig tur for hele familien...
Vi har hatt en utrolig herlig helg!!! Vår "lille" familie på 7 har vært på FAMILIETUR :)
Bedriften som TOM har fått jobb i inviterte alle ansatte med familie på tur til Sagaøya hotell og skysstasjon i Surnadal kommune. Vi var veldig heldig med været...Strålende sol på lørdag! Overskyet på søndag, men opphold. Barna har STORKOST seg hele helgen...Fått nye venner, spist masse is, vafler, brus, godteri og fått gaver :) Guttene har spilt fotball, og jeg har nesten ikke sett de! Vi har også vært med på konkurranser, bl.a laftet hus! malt bilde, laget kaffe på selvtent bål og mye, mye mer... På søndag var vi på fjelltur! Min søster og familien bor i Surnadal, så da tok vi en liten tur innom der også :)
Vi har hatt en FANTASTISK helg, hele familien!

4 kommentarer:

 1. Så mange nyydelige bilder da av en flott familie,herlig. :)))) Klemmmer.

  SvarSlett
 2. Også så heldige dere var med været!! Når været i Norge er fint på en sommerdag, ja da er det ikke mulig å få det bedre. Norsk natur på sitt beste dette her. Dette husker dere lenge.

  SvarSlett
 3. Heihei! Takk for koselig kommentar hos meg, og for at du la deg til som følger! Det setter jeg pris på.

  Kristiansund er en nydelig by, har mye familie der og drar dit så ofte jeg kan! Så jeg misunner deg litt for at du bor der ja... ;)

  Sex & the City ja, går vel ikke an å være jente og ikke elske den serien i disse dager! Har du fått sett film nummer to? Jeg er redd for å bli skuffa, men må nesten få sett den på kino.

  Ha en fortsatt fin mandagskveld:)

  SvarSlett
 4. Det så herlig ut! Fortjente dette fine familien :)

  Klem Rita!

  SvarSlett