tirsdag 15. juni 2010

Kanskje det blir en bloggpause...

Jeg lurer på å ta en liten pause fra bloggingen...Men først skal jeg vise dere brettet med wall-sticker på!
Grunnen til pause er så mye....Vi holder på å pakke ned alt stæsj nå, så da blir det ikke så mye å blogge om, he he... Kommer fotograf i slutten av denne uke. Vi måtte jo som nevnt bytte megler, da de andre ikke gjorde jobben sin.
Da jeg startet å blogge, var det mye fordi jeg ville la familien i Danmark ta del i vårt daglig-liv. Min samboer er Dansk, og hans mor med samboer, søster og bror med familie bor der... Og jeg har 2 tanter og onkler som også bor i Danmark. Jeg var gravid i siste mnd da jeg startet. Jeg var veldig plaget med bekkenløsning, og klarte ikke å gå ut. Så noe måtte jeg jo finne på. Jeg var lei åv face-book, lei av å se på finn. En venninne av meg, som også er min samboers ste-søster hadde blogg, så jeg tenkte hvorfor ikke! Jeg kan vel også klare det, og hoppet bare i det :) Og jeg likte det! Og har møtt mange koselige mennesker som jeg kunne tenke meg å møte også "face 2 face"!

Jeg møtte Tom for 2 år siden og ble betatt av han fra første stund. Det var noe ved han, og jeg ville tilbringe hver ledig stund med han. Sånn er det ennå. Vi har fått en nydelig liten skatt sammen, og han er som en far for de 4 første barna mine. Vi fungerer som en familie, og han sier alltid at han har 5 barn :)
Forholdet jeg har vært i tidligere har egentlig vært litt destruktivt for meg... Og skilsmissen har vært og er fremdeles tøff. Det er mange problemer som ikke er løst ennå, og jeg vet ikke om vi klarer å få de løst ordentlig. Tom har vært en stor støtte for meg i en vanskelig tid. Og jeg har også funnet STOR glede i å blogge og lese andres blogger. Blitt inspirert til å ta fatt på prosjekter, blitt mere interessert i interiør....Fått meg gjennom vanskelige dager...

Jeg er VELDIG glad for å blogge og at andre vil FØLGE bloggen min! Men akkurat NÅ finner jeg ikke inspirasjon eller glede i å lage innlegg. Jeg har det rett og slett litt for vondt akkurat nå...Jeg har mange gleder i livet mitt , som min samboer som jeg elsker og mine skjønne barn som jeg elsker. Jeg håper jeg kan komme sterkere tilbake, men akkurat nå er det litt mye som kretser rundt i hodet mitt...
Jeg kommer til å lese andres blogger og jeg er her inne, men ikke så aktiv! Og kanskje er jeg tilbake allerede i morgen....eller neste uke. Jeg vet ikke......
IKKE GLEM MIN GIVE AWAY...........

VI BLOGGES!
Stor KLEM fra meg....

11 kommentarer:

 1. Ta deg ei vel fortent bloggpause du. Av og til så må ein berre det.
  Eg hadde ein hobbyblogg for nokre år sidan, men den måtte eg til slutt gje opp. Det vart meir stress og pes med den enn glede og sånn skal det ikkje vere.

  Og siden du er i flyttemodus og i tillegg har ein baby + 4 andre barn og ting og tang kanskje er litt kranglete no, så er det kanskje godt å berre konsentrere seg om RL ei periode. Så kan du heller la bloggen liggje på vent til over sommaren og sjå kva du føler for blogging då.

  Ønskjer deg uansett ein superflott sommar. :)

  SvarSlett
 2. Jeg forstår godt tankene dine. Blogging skal være gøy, og ikke en forpliktelse.

  Vi er her når du kommer tilbake, nor jeg håper du gjør. Lytt til deg selv og hva du føler er riktig.

  Nyt sommeren fremover.
  Klem C.

  SvarSlett
 3. Gjør det du mener passer best for deg,jeg er også her når (hvis) du kommer tilbake,noe jeg håper du gjør. :D Livet er ikke alltid like greit,alle har sitt å stri med,ingen slipper unna vanskeligheter. Det gjelder å,ihvertfall prøve, å finne noe positivt i ting som skjer. :D Klem.

  SvarSlett
 4. Skjønner deg så inderlig godt!

  Har selv vært gjennom skilsmisse for 9 år siden, og det er enda problemer og rot, utrolig mange nederlag og ting som gnager. Trodde det skulle bli bedre etterhvert, og mine barn er jo "store", men de yngste som er 15-19 bor hos faren, da det er mer sentralt i forhold til deres aktiviteter osv. Hver gang vi avtaler besøk, etc. blir det sabotert, og det er så uendelig trist å glede seg og få tilbakeslag gang på gang!

  Jeg har prøvd å finne glede i disse småtingene mine, det holder meg sånn noenlunde på beina, og jeg har en lege som forstår, og oppmuntrer til forholdet til dyrene osv. De er jo på en måte en erstatning for de jeg aller helst ville sett HELE tiden...

  Vi har visst alle vår ryggsekk med oss, og bevares hvor langt nede jeg har vært i mange år, så frustrasjoner forstår jeg veldig godt. Må prøve å tenke positivt sier jeg til meg selv, men jammen holder det hardt til tider!


  Masse varme tanker og klem fra Mariann:)

  SvarSlett
 5. Ta en kort eller lang pause du, og husk at INGEN av oss sletter deg fra "Blogger jeg følger"-lista vår, så straks du gir livstegn fra deg, så er vi på plass for å lese bloggen din igjen! Kos deg med dine kjære.

  SvarSlett
 6. Jeg ønsker deg all lykke og håper dagene føles lysere snart! Kos deg med de du er glad i!
  Lykke til, og som de andre har sagt -vi venter på deg!

  SvarSlett
 7. hei fikk inn det fugleburet idag !! så skal finne pris å legge ut vettu:)

  Off da....ikke greit alltid her i livet...:(

  noen dager er sånn...og da er det lurt å lytte til kroppen og gjøre det som man finne rglede i...det er jo ikke noen tvang i å blogge jevnlig, ta deg en pause du med god samvittighet!! ;)

  Håper jo du kommer tilbake da!!!!

  Ønsker deg alt godt i de tingene du har det vanskelig i :)

  Tenker på deg :) stooooor klem fra meg :o)

  SvarSlett
 8. Så leit å høre at du har det vondt. Håper dere klarer å finne en løsning sammen, og at ting vil bli bedre for deg. ♥ Varme tanker sendes ! ♥
  Kommer til å savne deg om du blir borte en stund, men håper da virkelig at du kommer tilbake. ♥ Vi alle trenger en bloggpause før eller siden, sånn er det bare. Og nå er det sommer og straks ferie, og da er det helt naturlig å legge bloggingen litt på hylla. Og når du i tilegg går gjennom det du gjør nå er jo ikke det rart i det hele tatt. Ta den tiden du trenger, vi er her og venter på deg når du er tilbake. ♥ Send meg gjerne en mail om du har noe på hjertet og vil veksle noen ord. ♥ anetteth@online.no Håper virkelig at alt vil ordne seg for deg vennen ! ♥

  God og varm klem fra Anette

  SvarSlett
 9. Kos deg med en pause. Vurderer det selv, ikke så mye å formidle om dagen, og mye som skal gjøres.

  God sommer fra meg!

  SvarSlett
 10. Hei Anita,
  så trist å høre, håper ting bedrer seg for dere snart. Det er ikke en artig situasjon å være i. Ta deg en bloggpause du så snakkes vi når du er tilbake.
  Tusen takk for koselige kommentarer du legger igjen hos meg. Setter veldig pris på det. God sommer til deg og dine! Klem Elizabet

  SvarSlett
 11. Hei GODE Anita!
  Veldig trist lesing dette!
  Men skjønner deg godt, ta deg en velfortjent pause fra blogging og ta vare på deg selv og dine nærmeste!
  Vi er her når du er tilbake!!
  Kommer til å svane de gode tilbake meldingene dine!

  Klem fra Solveig!

  SvarSlett