tirsdag 29. mars 2011

En gammel fruktkasse

Denne gamle fruktkassen fungerer nå som oppbevaring av diverse blader.
Før tjenestegjorde den som nattbord inne på Aurora sitt rom, men jeg trengte noe å ha bladene i :) Så da får vi finne på noe annet hos henne etterhvert.

Denne kassen fikk jeg reddet fra en fabrikk som skulle rives, og bygges om til leiligheter. Med på "kjøpet" fikk jeg også en herlig, gammel sink-balje.

Dette var lenge før jeg visste hvor populært dette var...Men jeg visste bare at disse måtte jeg ha! Og jammen er jeg glad for det :)

Sinkbaljen skal også få sin plass etterhvert. Tror jeg skal bruke den til å oppbevare puter og pledd i.

Akkurat nå er vi på utkikk etter nytt spisebord! Det vi har nå tar for stor plass etter garderobeskapet kom opp. Så er det noen i min nærhet som vet om et nytt/gammelt bord er det bare å si ifra. Ikke noe å si om det må males. Men det MÅ være et bord med klaffer, og helst på begge sider!

Været her på nordmøre er jo bare til å grine av.....Rene julestemningen her ute ihvertfall! Tror ikke jeg gidder å gå ut i dag engang...I går så jeg ut som en snemann etter endt tur, og Matilde var nesten nesnedd i vogna hun også, selv om vi har regntrekk. Når det snør og blåser samtidig er det ikke greit å være liten i vogna.Auora er heller ikke helt i form, så tror det blir en innedag på oss :)

Kanskje jeg får verpet noen fine påske-egg også! Hvem vet :)
Ha en fin dag!

2 kommentarer:

 1. Så fin tre kasse.
  Jeg fyller 30. 5. aug.
  Herre min hatt som tiden flyr.
  Uff denna snøen ser ut til å bli litt lengere ja. Her skinner solen i dag.
  Klem Hilde

  SvarSlett
 2. Gamle trekasser er utrolig fine, får ikke mange nok. ;)
  Heldig du som fikk tak i sånne fine trekasser. :)

  SvarSlett