søndag 27. mars 2011

Takk :)

Jeg vil takke dere alle for hyggelige kommentarer på Gavedrysset mitt...Dere kan tro jeg gleder meg helt vilt til å sette i gang!!!

Og mange tusen takk for de søte kommentarer til Matilde sin første fødselsdag :)
Det var en koselig dag...Vi hadde bursdag fra kl 13 og fram til 18 ca. Mange gjester har vært innom. Matilde har fått så mye fint! Hun var helt i hundre over å åpne så mange og fine gaver...Og attpåtil var det noe spennende inni papiret også!! Må vise dere litt senere :)
Vi er litt slitne i dag, så vi tar en "slapper" som Danskene sier hihi :)

Se det skjønne gavepapiret jeg kjøpte på nyåpnet Clas Ohlsson butikk i byen vår! Pasteller OG polkadotter! Kan det bli bedre ? Kostet 19,90 så det er ikke så ille, og kvaliteten på papiret kjentes god ut.

Og sukkersøte servietter fra Princess...Finnes også i lilla. (de skal vi bruke til konformasjon i vår, jeg tenker å lage innlegg om konfirmasjons-forberedelsene nå framover) Prisen er 29,- Ikke de billigste akkurat, men ikke så ofte det kommer servietter i denne kombinasjonen.

Sett med skåler er fra House Doctor. Det er en større i blå, som ikke er med på bildet. Den har jeg vist fram tidligere. Bruker den som fruktskål.
Jeg kjøpte settet for flere år siden, men det har også vært en del av de bort-pakkede skatter. Så det har først blitt tatt i bruk den siste tiden.
Noen som vet om det kan vaskes i oppvaskmaskin forresten? Skålene har gummiknotter under, og derfor har jeg foreløpig vasket de for hånd..

6 kommentarer:

 1. Så gøy å finne så billig gåvepapir med polkadottar på. ;) Flotte serviettar og.

  SvarSlett
 2. Hei Anita! No er det lenge sidan eg har fått tatt meg ei skikkeleg bloggerunde. Tida strekk berre ikkje til, og det er så dumt!! Men no har eg kosa meg med mange innlegg frå deg! Herlege bilder av jenta di. Moro å sjå utviklinga mnd for mnd:) Og gratulerer med overstått 1 års bursdag!:))
  Og for nokre gåver i gåvedrysset ditt!!!:))
  Wow! Ha ein super søndag!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med overstått ettårsdag :) og tusen takk for den kjempefine pakken fra deg! Kommer om den på dagens innlegg på bloggen min :) Clas Ohlson er en av mine favorittbutikker, finner alltid noe der, nydelig papir du fikk tak i! *♥*

  SvarSlett
 4. Kan godt skryte av det fine papiret ditt, men vil heller kommentere forrige innlegg: De nydelige bildene av 1-åringen! Så moro å se forandringen på det lille, nye mennesket på ett år :-)

  SvarSlett
 5. Ååå, herlige papir og servietter ♥ Tror jammen meg jeg skal kjøpe noen av de serviettene til konfirmasjonen vi skal ha neste år, hihi - er så veldig glad i polkadots nemlig, og kan ikke risikere og ikke finne neste år...:))

  Ha en finfin ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Det pakkepapiret fra Clas Ohlsson må eg ha:) Elsker polkadotter. Er jo så mykje kjekkere å gi bort ein pakke som er fint innpakket...Og med ein 8 åring i hus er ganske ofte bursdager...

  Godklem fra Torill♥

  SvarSlett