mandag 21. mars 2011

Godterigriser, motivasjon og belønning

For noen uker siden vant jeg trøstepremien i LYKKEMAMMA sin Give Away. En pilates DVD! Og jeg ønsket meg virkelig denne også :) Så jeg ble hoppende glad! Dere finner bloggen hennes på bloggelisten min til venstre :)

Dere ser motsetningene her ja? Jeg er nemlig en ordentlig GODTERIGRIS!!!
Og jeg er avhengig av sjokolade. I tilleg fikk jeg også endel kilo ekstra når jeg gikk gravid med Matilde pga bekkenløsning. Jeg klarte knapt å bevege meg.

Så slet jeg i laaaaang tid etterpå med å gå. Det er faktisk først de siste 3 mnd at jeg har klart å gå lange turer på 1-2 timer. Nå er Matilde straks 1 år, og mamma-kiloene MÅ bort til sommeren. I fjor viste jeg meg ikke i bikini! Men har et håp om å gå i bikini til sommeren :)
Jeg håper at jeg kan klare det med hjelp av denne DVD og kutte KRAFTIG ned på snop!
En stund her var jeg veldig flink og spiste kun godteri til helgen, og i MODERATE mengder...Men jeg fikk en saftig sprekk etter jeg var syk. Dessverre...Så nå må jeg bare ta meg kraftig sammen og kutte ned igjen. For jeg fikk faktisk på meg klær som ikke hadde passet før! Så det hjalp :)

Og jeg vet jeg kan klare det :)

Er det flere som vil være med?
Jeg tenker sånn at hvis jeg er veldig flink nå, så unner jeg meg noe fint etter en stund :)(bør helst være mere enn 4 uker da) En gulrot og belønning! Feks et fint klesplagg, noe fint til hjemmet(i mitt tilfelle blir det Green Gate)en tur ut med venninnene på kafè/middag, eller med kjæresten...Det viktige er at det må være noe som du ønsker deg for å motivere skikkelig.
Nå burde jo egentlig motivasjonen være at du KLARER å slutte med godteri, men det er dessverre ikke alltid nok. Men jeg vil si at gleden er STOR når du finner ut at du faktisk kan gjøre dette!

Er du med? Legg igjen en kommentar under her, så prøver vi sammen :) Motiverer og roser hverandre :)
Og husk! Det er lov å spise i helgen ;)

Klem fra Godterigrisen

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Dette skal jeg nok prøve å være med på. Har en pilates dvd jeg også, og har tenk på å få starta på det. Fikk noen ekstra kilo nå jeg også, og det hadde vært greit å få strammet opp kroppen til sommeren :)

  Og jeg elsker sjokolade og andre dumme ting for kroppen min:(

  Jeg er med :) klem Anette

  SvarSlett
 2. Så gøy! Eg har lyst å kjøpe meg aerobic eller zumba dvd. Lykke til!!

  SvarSlett