mandag 21. februar 2011

Bloggerens makt!

Skåler fra PIP studio! Ble kjempepopulære da de kom! ALLE skulle ha :) Jeg også :) Men hvordan er det nå? Er PIP like ettertraktet nå som da de kom? Er det "det nye Green Gate" som jeg leste i et interiørmagasin i fjor?


Vi ser andre bloggere som har kjøpt noe nytt, som feks her fra Kremmerhuset: " I går kjøpte jeg dette skiltet fra Kremmerhuset! Passer perfekt inn hos meg :) Er det ikke fiiiiint dere?" Selvfølgelig blir det mersalg av dette hos Kremmerhuset! Jeg har gjort det selv :) Sett hos andre bloggere og tenkt: denne MÅ jeg ha! Og kjøper :)


Green Gate! Hvem elsker vel ikke de herlige farger og kombinasjoner som Green Gate har!! Men ville det vært like poppis om det ikke var for bloggeren? For ordens skyld vil jeg legge til at jeg kjøpte mine første Green Gate lenge før jeg blogget :) Jeg ble bare forelsket i fargene og mønster! Nå er jeg blitt en smule avhengig og vil bare ha mere og mere :) Men skyldes det at jeg ser "alle" bloggere som har GG? Jeg vet ikke......


Cath Kidston er også et kjent merke, men er det mest innenfor Bloggeland? Vet "de der ute" om Cath Kidston?


Hva med Wallstickers? Nesten alle interiør-bloggere jeg har på min "lese" liste har Wallstickers i en eller annen form....


Nå mot våren og sommeren vil disse igjen bli aktuell. A Nordin klogger. Ville disse vært så populære om det ikke hadde vært for at mange bloggere har A Nordin klogger?


Nå må dere ikke tro at jeg retter kritikk mot noen eller noe :) Jeg stiller bare spørsmål!
Har bloggeren fått stor makt? Man kan jo ikke nekte for at etterspørselen nok har blitt større etterhvert som Bloggeland har ekspandert.....
Bloggeren følger jo også trender...Og kommer med det siste nye :) Så kommer andre etter ganske hurtig virker det som (på meg ihvertfall)

Rosablogging er jo blitt VELDIG hot akkurat nå! Så hot at de har laget istand en prisutdeling for rosabloggere :)
Noen som har en mening om det? Vet dere om det var noen interiørbloggere eller mammabloggere nominert forresten?

Hva synes DERE om bloggerens makt?
Det ville vært gøy å høre andres mening om akkurat dette :)

Selv blir jeg VELDIG lett påvirket :) Men jeg skylder ikke på noen, det er helt min egen feil at jeg bare MÅ ha det som andre har :) hihi.

Og det ironisker er jo at når jeg poster dette innlegget, så reklamerer jeg igjen for disse produktene og produsentene....

Hvordan har DU det? Blir du påvirket av det du leser og ser hos andre? Må DU kjøpe den siste GG serien om du ser andre har det?

Ha en fin dag da! Her skinner sola :)
Så er jeg veldig spent på å høre hva dere mener om dette tema ;)

Noen bilder er private, andre er lånt fra Green Gate, Kremmerhuset, A.Nordin, Cath Kidston

7 kommentarer:

 1. Noko eg ser i bloggar får eg også lyst på og kjøper, menst andre ting likar eg ikkje.
  Eg er ingen stor fan av GG, synest det blir for "glorete" for min del.
  Men eg har kabeltromler som bord og stoler, eg har eplekasser som hyller og anna oppbevaring, så nett den trenden følger eg.

  Men sånn har det jo alltid vært, inspirasjon til å like nye ting har vi fått av det venner, naboer og familie kjøper seg. Bare at no er det bare nokre få tastetrykk unna. :)

  Nei, forsette med husarbeidet no trur eg.
  Ha ein strålande fin dag. :)

  SvarSlett
 2. hej Anita
  Bare lige en side bemærkning: Mangler din adresse..

  Og ja jeg "fandt" Greengate da jeg blev blogger!

  SvarSlett
 3. Ja, bloggere har nok stor innvirkning på hva som er "in" og viser det frem slik at det ser fristende ut. Jeg blir også påvirket, men jeg leser enorme mengder ineriørmagasiner (og da mener jeg enorme). Norske, svenske, danske og av og til Veranda. Man får inntrykk overalt, og til syvende og sist er det jo oss selv og økonomien som avgjør hva vi vil kjøpe. Mangfold er ordet, og i bloggverdenen er det mangfold, finnes mange blogger som tipser om gjenbruk, loppefunn og rimelige vakre produkter. Liker godt bloggen din, så legger meg til som følger. Gode hilsner fra Mona

  SvarSlett
 4. Hei! Du har nok rett i at vi lar oss påvirke av hva andre bloggere viser fram. Og det er bra!! For det er jo så mye fint å få tak i, men mange av oss har begynt å dabbe av når det gjelder å dra på omfattende shopperunder i butikkene. Alderen, tro??
  Ingen jeg kjenner har GG eller Pip. Og iallefall ikke Cath K!! Men via blogger (først og fremst "The Blog Queen herself"; Emmeline, så har jeg fått øynene opp for disse fine tingene.
  Og kjøper litt når jeg synes jeg har råd og plass.
  Før bodde jeg i Telemark, og alle MÅTTE ha Porsgrund Porselen (PP). Gjett om det er blitt brukt formuer unødig på PP i min omgangskrets. Nå synes jeg jo Pip-tingene er mye finere enn PP, og skulle ønske jeg hadde flere slike kopper i skapet enn mer kjedelige saker fra PP.
  Og ditt forrige innlegg med alle DE fine GG tingene da!! Kjempefint.

  SvarSlett
 5. Klart man blir påvirket av andre bloggere. Men både mine A-nordin klogger og wallstickers hadde jeg lenge før jeg begynte å blogge selv. Men helt klart mye annet jeg har blitt påvirket av. Jeg har ingenting i pip serien selvom jeg syntes den er veldig søt. Men jeg er ikke så glad i gull, hihi... ;) Og GG er smekkert, men har kun et par bokser og noen påskeegg. Men jeg har veldig lyst på kopper og greier, hihi... Påvirket blir man overalt, ingen tvil om det.

  Skiltet likte jeg kjempegodt, og det er virkelig sant at å være mamma ikke er for pyser ! ;)

  Her er fortsatt ikke formen helt på topp. Og barna har vinterferie, så her er det full fart.

  Takk for alle de gode ordene du legger igjen hos meg, jeg blir så glad Anita. ♥

  Stooor klem fra Anette

  SvarSlett
 6. bloggere har stor indvirkning på mig, ikke at jeg absolut skal ha samme stil, min er lidt blandet. helt min egen, og det kan jeg bedst lide, men bloggere giver mig stor inspiration og ideer jeg kan bruge,
  med hensyn til green grate og pip er det da skønt, men syntes at der er rigtig mange der går op i den stil, så jeg finder andre ting jeg syntes er lige så skønne men ikke så meget in:)

  SvarSlett
 7. Kan da helt sikkert ikke undgåes at man bliver inspireret af alle de fine blog.Men at gå ud og købe eks.Greengate Pip m.m fordi mange andre har det kan jeg ikke tro mange gør vi har alle vores egen stil og det er jo det der er kunsten at vise frem så enes blog bliver intersant.Vigtigst af alt er jo at have hjertet med som bloger.Men har været sjovt at se de blog som sadler om og "kun" viser Greengate og andet indenfor dette vokser meget hurtigt.Takker for dine altid søde komentar hos mig altid dejligt.Kram Else

  SvarSlett