torsdag 3. februar 2011

Kupp på interiørblad på Narvesen nå!

En liten tur inn om bare for å si HEI :) og å tipse dere om et kupp på Narvesen akkurat nå!

Kjøp 1 Interiørblad og få det neste til halv pris!

Jeg kjøpte disse :
Og takk for gode kommentarer :) Jeg blir så glad!

Velkommen til flere nye følgere :) Veldig koselig at dere velger å følge meg og mitt liv :)

Vi blogges snart! KLEM

7 kommentarer:

 1. Kjekt å gjøre "kupp" på blader og magasiner! Selv er jeg heldig, har en bekjent som selger blader, bøker og litt småtterier, bladene som er "utgått" på dato får jeg, og for meg spiller det ingen rolle om de ikke er siste nr. like artig å titte i likevel. Men er nok best å ikke nevne navn, hehe..er vel sånn på småsteder, de er ofte litt mer gavmilde, kanskje, service innstilte? Her sender de faktisk enda varer hjem om de har tid, eller man kan få en drosjesjåfør til å gå på butikken for deg! Ikke verst om man ikke har andre muligheter, betaler kun for turen (varene selvsagt), men det er jo flott at de gidder?

  Søte lykter og småplanter i GG koppene, slikt gir en liten smak av vår..

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Takk for tipset! Skal komme meg avgårde og få kjøpt meg et par. Så får jeg kosa meg med hyggelig lesning i morgen.

  SvarSlett
 3. Kupp på blader må jo være bra;)
  Men vet du hva... jeg har nesten sluttet og lese disse bladene jeg - har et par abbonnementer, men utenom det kjøper jeg ingen! Jeg finner så masse herlig inspirasjon på blogger rundtom, så jeg bruker all min fritid på det;))
  Billigere er det og ♥

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Takk for tipset, jeg har ikke fått kjøpt meg den siste utgaven av BoligDrøm enda så det passer jo bra...da kan jeg unne meg et ekstra til helgen. Jeg kjøper ikke så mange, det blir fort dyrt og som det blir sagt ovenfor her så finner man så masse inspirasjon på masse interiørblogger. Så mye fint du fant på loftet, det er gøy å ta frem ting man har "glemt"..de lyktene var helt skjønne! Ønsker deg en flott helg, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Av og til skulle eg virkeleg ønske at vi ikkje flytta frå byn til uti ingenmannsland..hehe..halvtime til nærmaste Narvesen!!:)
  Men takk for tips;)
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Hei Anita
  Hm… var ikke så heldig jeg med dette tilbudet ;) Har dessverre ikke Narvesen her… men magasinet Bolig Drøm ble med hjem uansett.. hihi.. Kjempesøte lykter fra Chic Antique ♥ og kjempegøy å ”finne” gamle glemte skatter ;) Er spent å høre mer om ”prosjektet” – ønsker deg i alle fall masse lykke til og ta den tiden du trenger… Kos deg med søsteren og familien din og ha en kjempefin helg. Stor klem fra Mette

  PS! meldte meg på din giveaway også, kjempefine premier…

  SvarSlett
 7. Oj, det var ikke dårlig - håper det gjelder i Mandal også??!! Skal jammen sjekke når jeg skal ut senere i dag.

  SvarSlett