søndag 17. oktober 2010

Kommer det ny blogg snart da???


Ja, ting tar tid!
Jeg sa jo i forrige innlegg at jeg vil lage en ny blogg...Noen foreslo å bruke den gamle, og bare svinge over til det JEG EGENTLIG SKAL BLOGGE OM:)
Har tenkt på det!!! Og gjør det kanskje allikevel...Eller kanskje ikke :). Har prøvd å lage meg ny blogg på blogg.no(tror det var det)! Men jeg ble IKKE fornøyd...
Så jeg får bare starte på nytt igjen :)
Det var nå denne tiden også da...Skal jo ha noe igjen til barn og husarbeid. Mannen er borte mye på jobb, så jeg er faktisk "alenemamma" en stund til framover. Kjekt med ekstra penger selvfølgelig, men jeg savner mannen min og å få hjelp med barna og hus :)
I morgen(tror jeg) skal jeg vise dere noen søte og praktiske luer jeg har kjøpt i ull. Den ene er fra Småfolk og den andre fra Joha.

I helgen var vi på en liten handlerunde...Var også innom Europris for å kjøpe lørdags-godt(billigere der) Vet ikke om jeg er så fornøyd med utvalget da...Kunne vært litt mere variasjon altså. MEN...der har de også VERDENS BESTE julemarsipan! Den er fra Hval, og jeg kunne spist opp en sånn eske på 123! Ikke praktisk for en som er på slanker´n hi hi :D
Men med julemarsipan fra Hval, kom også julestemningen jeg har gått og ventet på...Pleier vanligvis å starte med julesanger i begynnelsen av oktober! Og jeg er sikkert ikke alene om det!! For ordens skyld kjøpte jeg ikke min elskede jule-marsipan ;)

Har vært en SNARTUR innom noen av dere! Kommer sterkere tilbake...JEG LOVER :)

4 kommentarer:

 1. hei på deg vennen.
  spennende å se hva du kommer til,men sikkert kjekt å bruke samme blogg da..følger med jeg.
  ja den julemarsipan er himla god.
  må være forsiktig jeg å,kan liksom ikke begynne med jule marsipanen ennu,da er jeg solgt, får vente til jul,
  ønsker deg en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Blir spennende å se hva du bestemmer deg for, men jeg er enig med Sylvia i at du kanskje bør bruke samme blogg - så slipper du å miste noen av følgerne dine:-)

  Helt enig med deg at Hval har verdens beste marsipan!

  Klem

  SvarSlett
 3. Vi er enig med de over:) Skal følge deg videre uansett:)

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Skummelt å smake på marsipanen ;). Det går da fint å bruke samme blogg,jeg følger deg også videre uansett. Klem.

  SvarSlett