onsdag 27. oktober 2010

Kjedelige innedagerVi har hatt innedager siden mandag...Jeg fikk lurt meg ut en liten tur i går med Matilde.
Aurora på 5, har astma og har vært dårlig noen dager og netter nå. Ikke noe alvorlig, men nok til at vi må holde oss innendørs, dessverre. For hun er frisk nok til å leke, så hun kunne godt vært i barnehagen. Men ikke ute...Og det er såååå kjedelig å ikke få treffe lekekameratene sine!

Senere skal dere få se hvordag dagen vår har vært :) For Aurora er veldig flink å leke seg :) Og jeg har funnet fram julehefter og bøker som jeg skal hente inspirasjon fra nå framover... Men nå skal jeg brette opp ermene og ta en haug med oppvask som står på benken. Jepp! Jeg vasker for hånd :) Og med 7 mennesker blir det altså litt av en oppvask!

Blogges senere!

5 kommentarer:

 1. uææh, eg hadde kjøpt oppvaskmaskin med ein gong!;)
  Herleg å ta fram juleinspirasjonen då, det skal eg og:)
  God bedring til jenta di:)
  Klem:)

  SvarSlett
 2. God bedring til Aurora.
  Håper hun er frisk til fredag iallefall da. Da er det Halloween feiring i barnehagen:)
  Kjipt med ødelagt data ja,men regner med ny-datan kommer imorra:)*gleder meg*
  Her er dagene tettpakket for øyeblikket,med oppussing,jobb,kjøring av unger hit og dit osv,osv...
  Men jeg skal ta meg en tur på besøk,så snart tiden tillater det! Har ikke bil heller,for jeg har solgt min og leter etter ny! Låner svigerfar sin noen dager nå bare...
  Bra at dressen til Mathilde passet da:)
  Du må hilse alle så lenge!

  SvarSlett
 3. Vasker du for HÅND??? Jeg anbefaler oppvaskmaskin, da blir oppvasken tatt med et trylleslag, et riktig deilig ett =) Takk for bestillingen hos meg. Jeg mailer deg om litt.

  SvarSlett
 4. Jeg fant ikke mail adr. din på siden her, kanskje jeg som er dårlig til å lete? Kanskje du kan maile meg heller da på saligelavendel@yahoo.com og få med hvilken adresse jeg skal sende hjerteblondene til =) Jeg mailer deg tilbake!

  SvarSlett
 5. Har du mailet meg? Jeg har ikke fått noen mail, (ikke i spam mappen heller).Jeg får ikke sendt blondehjertene til deg før jeg har adressen din. Jeg har sendedag i morgen, så mail meg gjerne i kveld, så får jeg sendt det til deg i morgen =)

  SvarSlett