mandag 1. november 2010

Så var det på´n igjen....

Etter en uke inne! Og med ei lita frøken som er snill og god, men LITT masete når hun går hjemme med mamma :)

Det kommer mere fra meg i morgen...Skal prøve å få ei lita frøken(den samme) til å spise opp kveldsmaten sin. Og så i seng. Så må jeg prøve å få den minste lille frøkenen til å spise noe. Her er det tenner på gang, og hun er litt dårlig form. Vil ikke spise eller sove. Aller best å sitte i fanget til mamma eller pappa.


Et lite spørsmål på tampen....Noen som har Iphone? Og har lyst å dele sin hemmelige viten med meg??? Jeg kommer ikke på mobil-nett med min. For sikkerhets skyld måtte jeg ned på forretningen å høre hvordan jeg får satt inn SIM-kortet haha! Men jeg kommer meg ikke inn i telefonen, om noen forstår :) Blir VELDIG glad om noen kan hjelpe :)

2 kommentarer:

 1. Hehe..med 6 barn, kjenner jeg meg veeldig godt igjen! De 6 er store nå, har blitt gammel mormor istedet, og de samme tingene kommer litt i "reprise":) Jammen ser jeg tilbake på den tiden som den beste i livet, selvom vi hadde et alvorlig sykt barn, og 4 år på sykehus, DA lærer man å sette pris på mange små hverdagsting:) Men motgang gjør sterk...

  MEN teknisk er jeg IKKE:) Har visst mer enn nok med min snart utdaterte mobil, jeg..og det er heller ikke lenge siden jeg endelig klarte å få bildene ut av kameraet og INN på PC`n! Da skjønner du sikkert nivået, kremt, lavt altså!!
  Sikkert noen smarte her som kan hjelpe!

  Fin uke med tannfrembrudd og barn generelt:)

  Klem fra Mariann

  SvarSlett
 2. Heja!
  Så gøy at du vil være md på giveaway hos meg!:)
  Har ikke iphone, så kan desverre ikke hjelpe der. Håper du har en fin dag!

  Klem June:)

  SvarSlett