lørdag 6. november 2010

Lille-skatten vår!


Matilde er hele familiens lille skatt :) Størstegutten sa her tidligere at han var så glad vi har fått Matilde :) Og alle barna sier hun er såååå søøøøt!
Søt og sjarmerende er hun...Alltid et smil på lur :) Og hun smiler med HELE fjeset :)

Vi var hos fotografen tidligere, og da klaffet det ikke så godt med det ellers så gode humøret hennes, dessverre. Men det ble gode bilder fordi. Portrettbilder av alle barna, og familiebilde :) Og i dag har vi vært på visnings-time og sett alle bildene. Plukket ut noen hemmeligheter og bestemt oss for bilde til oss selv når den tid kommer. 100*50 str så vi har IKKE plass nå, men det blir senere :)Ellers så har det snødd litt her, men ikke nok til at det ligger. Kjenner det er kaldere i lufta også nå...Brrr

På mandag får vi besøk....Da kommer Bestemor fra Danmark :D Vi gleder oss, og det tror jeg bestemor også gjør! Hun skal være hos oss i 1 mnd.


Så dagens foto-shoot er til ære for bestemor & bestefar, tante og onkel som bor i Danmark.Må bare få skryte litt av "dagens antrekk" Det er en tynn ulldress fra MOLO, kjøpt på Raballer i Kristiansund. Den er så deilig og varm til en liten frøken som ligger mye på gulvet. Kommer et inlegg fra butikken Raballer senere ;)

Jeg tror jeg kan fly!


Takker for koselige ord fra dere! Ønsker en fortsatt god helg, med varme klemmer fra meg :)

ps...Hører flere som sier de leser bloggen..Det hadde vært så koselig om dere bare la igjen noen ord til meg :) Da blir jeg så GLAD!!

3 kommentarer:

 1. Nydelig Jente dere har :) Med det søteste smilet:)
  Barna har så gode ord :)

  God helg til deg og dine også!
  Klem til deg!

  SvarSlett
 2. Så koselig at storebror er glad i lillesøsteren sin, det er vel den beste gaven foreldre kan få =)God helg til deg fra meg!

  SvarSlett
 3. Guri for en skjønn pie, det var en skikkelig sjarmis det.

  Klemmer fra meg.

  SvarSlett