mandag 25. oktober 2010

Engler og kammerstake


God mandag dere :)
Se min nye lille engel...Jeg har alltid vært svak for engler. De symboliserer for med det rene og uskyldige. Har flere nedpakket, så jeg kjøpte denne lille fra Kremmerhuset nå nylig.
Det nærmer seg jo juletider også, og da hører det selvfølgelig engler til!


Vil vise dere den SØTE kammersaken fra Kremmererhuset! Den er i sink og formet som et hjerte. Min står foreløpig uten lys, hihi. Men det kommer! Tror denne også vil være fin til julepynten. Jeg tenkte JUL med det samme jeg så den!


Ramme fra Riviera Maison som jeg kjøpte til min elskede på hans bursdag. På den ene siden er det plass for bilde, og den andre siden kan man henge opp div minner og bilder med nåler. Nå har jeg ikke fått fullført dette prosjektet helt...Men det skal komme bilde fra vi var hos fotografen, og div minner. Men ting tar jo tid :)


På en lampefot har jeg knytt fast et lite metall-skilt fra Jeanne Darc Living.


Her er 2 av mine orntlige engler! Snille storebror Emil som blir 12 år i januar. Og minste lille-skatten Matilde som er 7 mnd om 2 dager. Tiden går så fort.....


Jeg vil ønske nye følgere velkommen til meg! Så koselig at dere har funnet veien hit :)

4 kommentarer:

 1. Hei vennen ! ♥

  Jeg hadde planer om å titte innom deg i helgen, men har ikke fått blogget i det hele tatt. Helgen har vært travel, og formen ikke helt på topp. Men Thea er heldigvis mye bedre da. :)

  Engler er så nydelige, jeg er også veldig glad i de. ♥ Og den rammen fra Rivera Maison var fantastisk fin, og kos at det er en liten minnetavle på den. ♥

  Herlige englebarn du har Anita ! ♥

  Tenk at det kun er 2 mnd igjen til jul, det går fort altså. Hjelp ! Gleder meg til adventstiden sammen med barna, og i år skal jeg prøve å være litt tidligere ferdig med julegavene, hehe... ;)

  Håper dagen blir god og fin. ♥

  Stor klem fra Anette :)

  SvarSlett
 2. Nydelig engel og kammerstake
  og dine levende engler er bare
  så søøte da. :)
  Ha en fiin dag.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 3. Nydelige engler, både de levende og desom passer på:) Som jeg sier også, de levende englene / smykkene mine, betyr alt mulig mer enn andre ting!

  Koselig ramme, den var skikkelig grei med plass til minner og foto, og kammerstaken blir fin med litt mose, eller annen pynt du liker:)

  Klem fra Mariann

  SvarSlett
 4. Så herlig en bildreamme :) Og ikke minst de to søte englene dine.. nydelige barn :)

  Og så søt en kammerstake! Blir fin til julen!

  HA en flott dag!

  Og du, tusen takk for fin give away gave :)
  NYDELIG!

  Klemmer til deg!

  SvarSlett