lørdag 10. juli 2010

Blomster på verandaen vår..
Har kjøpt litt blomster til den minste verandaen vår. Det er kun plass til en stol der ute, så det er mest for kosen sin del. Og jeg synes det er så fint når jeg ser blomster utenfor veranda døra :)
Spanderte også på en søt, liten potte til å henge på veggen. Den er fra KREMMERHUSET. Skiltet er fra i fjor og har vært ute hele vinteren. Synes det ble litt stilig jeg :) Lykten er fra SIA og den har også vært ute hele vinteren... Gammel trekasse som jeg har funnet i en gammel fabrikk som skulle rives for noen år siden. Med på "kjøpet" der fikk jeg også en gammel sink-balje. LYKKE! Den hvite baljen kjøpte jeg i fjor på JYSK.
Plantene jeg kjøpte er Lobelia, Petunia, rosa Margeritter og Stemor. Pelargoniene hadde jeg fra før.
Det har vært noen fine sommerdager hos oss på Møre, men i dag blåser det friskt! Faktisk så mye at trærne vaier kraftig og klærne på naboens klessnor flakser avgårde! Må bare få si at vi er godt vant med vind på Mørekysten, men det er IKKE noe koselig fordi....Vi trenger noen flere sommerdager enn dette! Ja, det er koselig å sitte inne under pleddet og tenne lys, mens vinden uler og regnet pisker...MEN det er på høsten, og IKKE sommeren!

På ønskelisten nå står 2 uker i sydligere strøk med familien.....Det er jo lov å drømme :

3 kommentarer:

 1. Så flotte hagebilder. Bor på Møre jeg også,våknet til DEN vinden i dag har nesten ikke hatt sommer her. Har ikke klaget før men nå er jeg lei. God helg. :) Klem.

  SvarSlett
 2. Så flink du er med blomster Anita:)

  SvarSlett
 3. Så masse nydelige blomster du har:) Kjempekoselig veranda. Der må det være deilig å nyte sommeren:)

  Ønsker deg en flott mandag:)

  Klem Lise

  SvarSlett