lørdag 12. juni 2010

Litt forskjellig....


Her om dagen hadde vi KJEMPE VÆR! Jeg tok Aurora fri fra barnehagen, lot husarbeidet vente og vi gikk en laang tur med Matilde. Lekte i lekeparken, i vanndamman og matet fuglene. Om ettermiddagen var vi på klasse-avsluning for Tobias. Kosa oss!
Det har regnet siden torsdag kveld nå...Kjedelig vær! På fredag var jeg og de 2 minste på venninne-besøk til Linn og hennes datter Runa. Kosa oss der også!
I går kveld begynte jeg på et male/scrappe prosjekt. Dvs jeg scrapper på lerret. Bruker maling, blonder, utklippsark, decoupage og det som ellers passer inn :) Blir ferdig i kveld!
I dag har jeg vært på stort loppemarked med de 3 minste, Tobias, Aurora og Matilde. Jeg hadde sett meg ut et hagemøbel-sett, men det var borte da vi kom. Det åpnet kl 10.00 men jeg tror de må ha startet tidligere. Da vi kom 10.15 var over halvparten av møblene allerede solgt! Og selvfølgelig alt av interesse...Da konsentrerte jeg meg om småtteriet, og kastet meg ut i kampen om godsakene :) For et styr! Nesten så man blir nedtråkket, for ingen er interessert i å slippe fram hverken de som er gammel eller barn. Jeg fant noe småtteri, bl.a 2 korger som jeg skal spraymale, et stort norgesglass, et fat og t-fat med blå dekor, en opalin skål, 3 kopper som hadde veldig tynn porselen..muligens en del av koppesett til barn. + noe til.
Er ikke helt fornøyd med dagens fangst, men men....
Kommer innlegg senere om det, da jeg vil vaske tingene først. Skal også vise dere endel som jeg har funnet på Gjenbrukshallen tidligere i samme innlegg.

3 kommentarer:

 1. Så fine bilder:) Kjenner meg så godt igjen i det du forteller om spisse albuer på loppemarkedet, folk går nesten litt av hengslene... Sist jeg var avgårde, hadde jeg med meg eldstemann på 5. Tror han ble litt skremt, for å si det sånn. Men høres ut som du fikk tak i noen fine ting da:)
  Ha en koselig lørdagskveld!
  Klem, Randi:)
  PS; det ligger en liten utfordring til deg hos meg:)

  SvarSlett
 2. Så koselig med maling og gjenbruk med spisse albuer, hehe...

  Kjenner meg igjen i Supermamma innlegget, med 6 barn var det engang mye som skulle syes sammen, ene hit, andre dit, kjøring, henting, bursdager osv.
  Jeg var aldri noen supermamma, men barna har overlevd, og er voksne, vettuge likevel. Tror bare vi må være de vi er og gjøre det beste utav tingene:) Og ikke minst nyte tiden, selvom den er strevsom, vil du nok se tilbake på dette som den beste tiden i livet:)

  Klem fra Marianns Smykker...

  SvarSlett
 3. Hei Anita ! ♥

  Tusen takk for alle dine gode ord, blir så glad. :) Deilig å være ordentlig tilbake, ble så stresset av det pc styret. Utrolig hvor avhengige man blir av denne datamaskinen, hihi...

  Herlige bilder ! ♥ Virker som om du og datteren din koste dere masse og at det ble en hyggelig sommeravsluning med klassen til sønnen din. :)

  Gleder meg til å se scrappe/male prosjektet, håper du vil vise det fram. ♥ La merke til den nye headeren din, kjempefin ! :)

  God klem fra Anette

  SvarSlett