torsdag 29. april 2010

Personlig...

Nå er jeg ikke den som skriver om så mye personlig, men jeg vet samtidig at de fleste som har blogg der ute har også barn...
Vi var på helsestasjon for veiing med Lille Skatten. Der viste det seg at hun ikke hadde lagt på seg noe etter vi dro fra sykehuset. Dvs ikke gjenvunnet fødselsvekt engang, noe som er det normale etter 2 uker. Da ble det noen travle dager med amming hver andre time på dagtid for å se om det kunne hjelpe. Etter 2 dager var vi på veiing igjen, og ikke noe framgang...

Da ble det å begynne med tillegg og flaske ved siden. Noe som jeg egentlig så på som et lite nederlag. Jeg har jo ammet og født opp 4 barn tidligere, så hvorfor skulle jeg ikke klare den siste?
5 dager etter var vi på veiing igjen! Og hun hadde lagt på seg 240 gram! Heldigvis!

Nå skal det sies at hun har ikke vært sutrete eller sett ut som hun ikke har fått nok mat.. Tvert imot ser hun frisk og rask ut. Men nå har vi iallefall funnet framgangsmåten... Og det blir flaske og amming så lenge det går. Men jeg mister mere og mere melk, så jeg får bare holde på så lenge det er :)
MATILDE er fortsatt en liten engel, snill som dagen er lang. Og er hun våken så krever hun ikke mye. Ser at hun er blitt mer oppmerksom på oss også nå. Ser etter oss, og hører lyder. Så artig å se framgang på babyer. 16 mai blir det barnedåp, og det blir spennende.

Snart kommer også bestemor fra Danmark. Bare en liten uke igjen så er hun her.

1 kommentar:

 1. Nåmmen for en herlig liten tulle du har! <3
  Så utrolig søt=) Nå blir jeg babysyk her, selvom jeg anser meg som VELDIG ferdig...;P

  Uff, ikke kjekt når vekten ikke peker rett vei!
  Godt det snudde! Her er minsten fremdeles liten (15mnd og 8,5kg) Men hun spiser masse og er i godt humør, så hun er vel bare liten av natur tenker jeg;)

  Koselig og fin blogg du har!
  Legger meg til som følger jeg=)
  Ha en fin kveld videre
  Klem

  SvarSlett