onsdag 20. oktober 2010

Årets første snø i dag! Og Sorel vintersko

Ja, da kom Kong Vinter på besøk her hos oss på Nordmøre...Koselig synes jeg :)
Bare så synd at vinterskoene som jeg hadde bestilt til barna, ikke er kommet ennå....Trodde jeg var så tidlig ut i år, men neida. Hi hi :) De er vel på tur, tenker jeg...Har pakket de små(og store) håpefulle godt inn i ull og fleece.
Bestilte SOREL vintersko til barna i år. Jeg har det merket selv, og har faktisk ikke frøsset en eneste gang når jeg har brukt de!
Disse har jeg selv(heldige meg kjøpte de på halv pris et år)

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5530048062103872642" />

Og disse har jeg kjøpt til Emil, Tobias og Aurora
Nå skal Matilde og jeg på kaffe-besøk til en tante. Hun har besøk av også en tante, som bor i Danmark. Jeg gleder meg!
Kommer på besøk til dere i kveld :) Vi blogges!

5 kommentarer:

 1. Dette innlegget ble det noe rart med :/
  Får fixe senere :)

  SvarSlett
 2. Hei vennen ! ♥

  Bare en rask tur innom før jeg legger meg, men titter innom med en lenger kommentar i morgen. :) Jeg er også veldig glad i merket Sorel, trygt og godt. Takk for fine ord nok en gang, du er bare så god Anita ! ♥

  "Snakkes" i morgen ! :)

  Stor nattaklem fra Anette

  SvarSlett
 3. Kjære blogger,

  Nå har du sjansen for å distribuere en av de beste leketøy premierne til leserne dine. Fjorårets julegave suksess for barn, Zhu Zhu Pets, og årets utgave for guttene, Kung Zhu Pets, er klar og venter på deg sammen med 500 gram tunge Paper Jamz gitarer.

  Kung Zhu Pets er små hamstere med hver sine kjennetegn og syn på omgivelsene. De løper rundt på gulvet og utforsker verdenen. De reagerer instinktivt og øyeblikkelig på omgivelsene, og når man kler på dem kampuniformene, forvandler de seg øyeblikkelig til krigere med egne kamplyder og bevegelser.

  Papir Jamz er en ny generasjon av musikalske leker, hvor barn kan lære å spille gitar ved å føle seg frem sammen med musikken, i stedet for å måtte pugge noter og akkorder i timevis for å lære å spille. I stedet for strenger har Paperboard Jamz gitar grafiske områder på både gitar kropp og hals. Ved å røre, føle og trykke på gitaren, kan du bare jamme løs til rockhistoriens største hits eller freestyle.

  Vi har pakket en pose med alle disse herlighetene til deg og alt du trenger å gjøre er å la oss vite om en adresse vi kan sende pakken til, og det kommer i posten.

  Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte meg.

  Vi ser frem til å høre fra deg.

  Vennlig hilsen
  Helene Aagaard

  PR freelance for OMD
  Mail: helene_aagaard@hotmail.com
  Tel. (+45) 60 70 14 39

  SvarSlett
 4. Det er jaggu aggressiv markedsføring når en skriver kommentarer hos bloggerne! Sånt har jeg ikke sett før faktisk... men nok om det!
  Jeg har også sorel-sko og er superfornøyd! Varme og gode! Litenbror fikk også Sorel i år :)
  Ha en deilig kveld, Anita!
  klem
  Lise

  SvarSlett