torsdag 3. juni 2010

Store-pien har fått seg jobb...

Da har største-jenta mi tatt steget ut i arbeidslivet! Hun skal begynne på budrute i nærheten av hvor vi bor. Fikk tlf i dag, og starter allerede neste uke. Hun har vært veldig spent siden vi henvendte oss til firmaet, og nå er det avgjort. Kjekt å tjene seg litt ekstra :) Hun kommer tilå tjene minimum 150,- pr gang hun går. Vi må ordne med skattekort, og egen lønnskonto i banken...Så dette er STORE greier! Mamma er litt stolt :) Silje er 14 i år... Jeg startet med å gå med aviser i helgene da jeg var 15,5, og jobbet også på REMA 1000 fra jeg var 16. Husker det var deilig å tjene egne penger!
Ellers har vi vært på helsestasjonen for veiing på MATILDE... Hun har lagt på seg over 1 kg på 1 mnd, og vekstkurven ser bra ut :
Vi har byttet megler...Det gikk jo så TREIGT med de vi hadde valgt..Ingenting ble gjort og fikk ikke noen god sum. Så nå har vi byttet! Håper på litt fortgang nå... VIL ha nytt hus snart :)

3 kommentarer:

 1. Så spennende med sommerjobb og egen lønnskonto da. Er ikke lita jente lengre!
  Gratulerer til Silje:)
  Vi har kost oss masse på besøk hos mamman din i det nye grillhuset idag. Aurora var klar til å gå sammen med resten av barna når vi skulle gå til bussen,og ble nok litt forvirra når hun ikke skulle være med:)
  Kommer å besøker dere en dag...Har en liten ting til Aurora også:)
  Gleder meg til ny Give Away hos deg.

  Klem Milla

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så gøy at du vil være med på giveaway hos meg!:)
  Får følge med her inne hos deg også!:)
  Håper du har en fin kveld!

  -June

  SvarSlett
 3. hei på deg.
  å gratulere til Silje med jobb,så flott å tjene penger.
  min Silje hadde sommerjobb i fjor,gikk med kataloger hver morgen hele juli,ble noen kroner av det.
  klem fra sylvia

  SvarSlett