onsdag 13. april 2011

Silje sine muffins!

Her er Silje sine deilige muffinser! Vi spiste begge 2 så mye at vi nesten trillet av stolen etterpå! i kveld har hun laget en ny porsjon :) hihi.


Rosa og lys-grønn muffinser...Mmmmm


Påskemuffins!

Herlig muffins-stativ jeg fikk av mine søteste venninner med menn til bursdag i fjor:)Her ser dere litt av påskepynten i år :) Viser dere en annen dag!I morgen kommer Silje sin bunad:) Vi har fått den av min mamma, så den måtte syes inn endel. Og da har vi "leid" inn Tom sin farmor til det. Den er nå ferdig, og i morgen kommer hun med den. Og hun skal samtidig hjelpe meg med å se på symaskina jeg låner av mamma. Undertråden henger seg opp, og jeg vet ikke hva det er..
Håper vi finner ut av det så jeg får brukt noe av stoffet jeg har liggende :)

Nå vil det nok komme litt innlegg om Konfirmasjon framover...Det er jo bare 1 mnd igjen!

5 kommentarer:

 1. Nå ble jeg sittende her og tenke at det er kortere tid igjen til min sønn sin konfirmasjon enn det er siden han ble født...(nettopp fylt 8 år) Tiden flyr gitt!!!
  De muffinsene så veldig gode ut, og et sånt muffinsstativ må jeg bare ha meg, kanskje bare et enda litt større et. Veldig fint med hvitt, har sett det i metall også men det var ikke så fint som ditt :) *♥*

  SvarSlett
 2. Mmmm, de så gode ut!
  Jeg må legge inn forbud mot unge-bakeing her i huset jeg... kun i helgene!
  Det er jo jeg som spiser mest og det har jeg bare IKKE godt av;))
  Muffins er jo sååå godt!
  Flotte farger på melisen ♥ Og flott stativ!

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Mums hvor nogle fine muffins I har bagt - og de ser flotte ud i stativet! Min datter havde også bagt chokoladekage her til aften,som vi har hygget os med imens vi så Desperate Housewife. Fortsat god aften. Klem fra Anne

  SvarSlett
 4. Hej, tænk hvis jeg bare kunne smutte indenom og smage Silje.s lækre muffins.(ønsketænkning.) Ha det godt alle sammen.Savner jer. Knus,klem bedstemor.

  SvarSlett
 5. Du er hjertelig velkommen Turid :)
  Kan du ikke sende meg adressen på sms..Har en liten påske-pakke til deg :):)
  Har prøvd å sende sms, men er det feil nr? Ikke det samme nr som Tom bruker å ringe. Har sendt mld flere ganger ute å få svar :)
  Klem Anita

  SvarSlett