torsdag 28. april 2011

Alt må prøves!

Også mammas forkle :)

De som er observant, legger sikkert merke til at det er et jule-forkle ;) Nytt forkle står på ønskelisten! Må bare finne et jeg liker først :) Er fryktelig kresen på forkle og grytekluter....Skjønner egentlig ikke helt hvorfor...


Ja,ja :) Ihvertfall er vår 13 mnd lille skatt begynt å prøve seg i kles-veien! Vil gjerne "ha på seg" det meste :) Isted prøvde hun å ta på seg mine joggesko, hihi! Artig å se hvordan hun konsentrerer seg på å få det "riktig"!


Skal bli gøy å se framover om det blir en liten utklednings-prinsesse vi har fått!Jeg har forresten vunnet en gi-gort hos Mimmi! Overraskelse er det visst :) Så spennende å se hva som dukker opp i postkassa etterhvert! I går kom 2 lekre Green Gate bokser fra Myrullpiken :)

Så har min kjære skrudd opp hyller på kjøkkenet til meg, og jeg har satt på stæsj!
Kommer bilder fra kjøkkenet snart....Litt som mangler ennå!

Velkommen til nye følgere! Kjempekoselig:)

5 kommentarer:

 1. Hihi, så søt!:)
  Ikke lett nei. Etter jeg begynnte å sy er det stort sett hjemmesydde forklær til ungene!:) Kanskje du kan finne deg et fint stoff og sy et?!:)

  klem

  SvarSlett
 2. Heisann søs:) Bli Matilde lik Aurora bli ho væl ei pyntedokke ho å tænke æ:)
  Pakken te mikael kom i posten tirsdag,men gleden vart kort da han fikk farrang på kveldn:( så d står fortsatt her næsten urørt.
  Klæm

  SvarSlett
 3. hei.
  åå så søt,
  herlige bilder av et vakkert barn.
  ha en nydelig dag vennen.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. På Åhlens hadde de fått inn et aldeles fantastisk barneforkle nå, helt hvitt med blondekant nederst. Det ønsker jeg meg til snuppa mi :) Jeg er også utrolig kresen på forklær og grytekluter, hehe godt det ikke er bare meg ;) *♥*

  SvarSlett
 5. Hei linda :)
  Bra at pakken kom fram, men synd at han ligg syk no da :/ Regner med at det faller i smak når han blir frisk igjen! Posten tok jammen god tid! God bedring til Mikael da fra tante :)

  Tusen takk Sylvia :)

  Vi har ikke Åhlens her Mie...Må til Tr.heim eller Ålesund. Men når jeg skal engang er det lurt å ta med seg litt shopping-penger tror jeg :)

  SvarSlett