onsdag 14. juli 2010

Green Gate på ønskelisten...Nå som vi er noen skritt nærmere å flytte (venter fortsatt på at leiligheten skal komme ut på nett...forhåpentlig innen noen dager nå ) ja,da begynner jeg å tenke på hva vi har av kopper og kar nedpakket...Skjønner ikke hvordan jeg kunne klare meg uten disse så lenge, hi hi....
Kjøpte tidligere kopper og fat i Green Gate sin spot pale blue. Elsker å spise frokost av den i helgene! Gleder meg sånn til å pakke den opp igjen :) Har også en skål i claire multi, som jeg synes er så skjønn. Kunne tenke meg å supplere litt med bl.a disse som jeg fant i går hos http://www.magnolialiving.dk/ men man får også kjøpt her i Norge :) Her i byen vår har vi 2 butikker som selger Green Gate. Låvebutikken, som drives av min venninne Christina og SA Interiør.
Det er også flere rundt i distriktet som selger Green Gate. Dette merket er jo SUPER populært! Ser at nesten ALLE på min bloggliste har Green Gate.. Jeg kjøpte det før jeg startet med blogging og trodde helt ærlig ikke det var så poppis som det viser seg å være...Jeg falt bare pladask for fargen og prikker. Og liker at du kan sette alle deler og farger sammen, og likevel få en helhet. Har bestemt meg for å holde meg til disse 2 som jeg har fra før: Claire multi og Spot pale blue...Men har tenkt å supplere med denne: Paisley pale blue!
Så på en blogg her om dagen latte-kopper stablet 2 og 2 i forskjellige mønstre. Veldig dekorativt! Latte-koppene kan jo brukes til mere en varme drikker! Eks som syltetøy-skål, blomster-krukke, ha teskjeer i.....Flere ideer?
Hvilken Green Gate samler DU på?

7 kommentarer:

 1. Hei hei søta ! ♥

  Jeg er også en stor fan av GG, men merkelig nok har jeg kun bokser og egg, hihi... ;) Har tenkt lenge på at jeg har lyst på kopper og skåler, men har ventet pga kjøkkenet. Men det kommer snart, og da får jeg nok helt dilla er jeg redd. ;)

  Vi skal reise tidlig lørdag morgen, og jeg har blitt syk selvfølgelig. :( Det er så typisk da, men får krysse fingrene og håpe at alle er i grei form når vi drar.

  Ønsker deg en nydelig dag videre vennen ! ♥

  God sommerklem fra Anette

  SvarSlett
 2. Virkelig fine disse tingene fre green gate,på min ønskeliste også de,men skal restaurere kjøkkenet først. :)Klem.

  SvarSlett
 3. Så godt at du likte det nye designet mitt, kjedelig hvis folk ikke liker seg hos meg liksom.

  Jeg har også litt GG i heimen, ikke så mye, men jeg har en plan:-D Kommer snart et innlegg om det. Enig med deg, de er så fine med fargene sine + at man kan kombinere dem. Kjekt å samle på et par av designene slik at det ikke blir for mye farger osv..

  Ha en fin kveld
  Lisaklem

  SvarSlett
 4. Eg liker igrunn alle mønstera til GG. Har litt forskjellige. Det er jo det som er genialt med GG, alt passer ilag;)
  Takk for snille ord frå deg!:))
  God natt!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Lekkert!!! Utrulig mye flott Greengate har da!!! :))

  Ønsker dej en super fin sommer ♥

  Klem fra mej :))

  SvarSlett
 6. Heia.
  Takk for hyggelige ord fra deg. ;o)

  Jeg har litt av hvert fra Green Gate,synes det meste er fint. Men mest det med blomster på, altså ikke de prikkete tingene. ;o)

  Ha en fortsatt fin dag.
  Klem Simone ;o))

  SvarSlett
 7. Ahh GG har myyye fint. Men nå har det seg slik at vi har rett og slett ikke plass til noe nytt servise. Jeg kunne nemlig gjerne tenke meg det beige med hvite prikker =)

  Sommerklem, C.

  SvarSlett