torsdag 14. april 2011

Litt påskepynt :)

I dag er inne-dag. Matilde fikk vaksiner i går(stakkars) og har hatt feber i natt, og litt i morges. Hun er ikke i form, og jeg håper det kun er vaksinen og ikke at hun brygger på noe mere. Så da får vi bare holde oss inne. Har vasket litt klær, er jo så fint vær! Men naboen i kjelleren har lagt beslag på kles-stativet(er visst ikke bare meg som vasker i dag!) så klærne må henge inne...Får håpe å hengt ut litt senere i dag.
Kanskje jeg tar helgevasken også :) Så får resten av påskepynten komme fram snart!
Har satt fram litt allerede :)

Påsken her i huset er preget av pastellfarger. Men litt gult kommer også inn!


Påskeharer laget av mine søte små :), Green Gate mugge(0,5l) passer fint til min pastell-påskepynt. Stort påskeegg fra Kremmerhuset, og lite påskeegg fra Kitcn som var en gave til Matilde fra tante og onkel i Molde :)


Herlig Yankee Candle med duft "Cherry Blossom" som jeg skal fortelle om litt senere ;) ps...Elsker duften!!


Disse 3 har fått plass i vinduskarmen. Så koselig å ha pynt som barna har laget selv! Kan ta det opp år etter år og tenke tilbake...Minner :) I år har vi husket å skrive både navn og dato under!


I går var vi på foreldresamtale med Silje. Bare gode ord å høre, og karakterene går bare oppover :) Stolt mamma da ja!
Så var vi ute og kjøpte sko som hun skal bruke til konfirmasjons-bildet. Valget har falt på sko fra Bianco.
Vi skal til fotograf over påske, og jeg håper å kunne vise dere bilder hvis jeg får av fotografen. Må jo vise fram min vakre datter som holder på å bli voksen :)

Ønsker dere en fin vårdag!
Og nok en gang takk for koselige ord :) Jeg setter stor pris på det! Og er på besøk hos alle som legger igjen noen ord ;) Om jeg ikke har gjort det, så beklager jeg. Da har jeg glemt det. Synes det er viktig å ta seg tid til å besøke alle som besøker meg!

5 kommentarer:

 1. Så flott pynt Anita:)
  De skjønne pastell-harene var skjønne ♥
  Er så koselig med det de små lager...
  Her er jo ungene blitt store, så det kommer ikke så mye nytt, men alt fra barnehagen og oppover er tatt vare på og får en hylle for seg selv i påsken;)
  Må si jeg gleder meg masse til en herlig påske med masse fri, god mat og godis!

  Tror kanskje jeg tar helgevasken i dag jeg og, så kan påsken begynne i morgen;))

  Klem line

  SvarSlett
 2. Flott påskepynt :-)
  synes det var flotte farger :-)

  SvarSlett
 3. Hei igjen :-)
  Bare ett lite tips :

  Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
  Ny sjangse - Hver måned
  ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
  Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
  eller på Facebook

  Vil du være med ?
  de har litt klær til dame også :-)

  SvarSlett
 4. Takk for koselig hilsen :) Jeg har trekning i Påskegavedrysset mitt 21 april, så sender ut gaven til deg og mine 2 andre utvalgte etter trekningen, tilfelle noen av dere skulle være så heldig å vinne ;) Porto er så dyrt så jeg prøver å samle sammen så godt jeg kan, har mye som skal sendes ut samtidig :D Det er jo så gøy å ordne med ting og premier, men alltid like kjipt at det er så himla dyrt å sende ting i posten. Skulle virkelig ha vært litt mer konkurranse og ikke postens monopol.

  Skjønn påskepynt :) Snuppa her i huset kom hjem med påskepynten sin i dag, et sort egg med gullglitter! Ganske stilig egentlig :) Det forklarer hvorfor hun kom hjem med sorte negler fra barnehagen tidligere i uken! :D *♥*

  SvarSlett
 5. Hei:)

  Vi har desverre ikke den bollen du lurte på. Det var dumt.. Men her kommer en glad melding til deg:) Du er en av vinnerene i vår give away:) Gratulerer:) Hvis du sender din adresse til stinesofie_malterud@hotmail.com
  så skal vi få sendt deg pakken så fort som mulig:)

  Nyt påsken:)

  Klemmer fra oss i Myrullpiken<3

  SvarSlett