torsdag 7. april 2011

Bilder fra 1 års-feiring!



Trøtt liten skatt...


Første sko-paret!


Pappa har vært på lekebutikken :)




Fine pakker!



Kjole fra Noa Noa

Beklager litt dårlig kvalitet på bildene, men det var så mange på besøk i vår lille leilighet at det var vanskelig å få skikkelig fokus. Så det ble nå bare sånn :)

Den som er observang ser sikkert også at det mangler et kakefat på øverste bilde, hihi...Har mange vi, men de fleste er nedpakket!

På menyen sto lekker kake fra bakeren, oreokake(nam), sjokoladekake, muffins, kanel-snurrer og pavlova. Det ble faktisk ikke så mye rester igjen :)

Takk til alle som kom og gjorde dagen så koselig :) Takk til tante, onkel, bestemor og bestefar i Danmark for gaver :) (og selvfølgelig dere andre!)

5 kommentarer:

  1. gratulere med tullas 1 års dag.

    klem fra sylvia

    SvarSlett
  2. Så fin kake! Ser ut som hun hadde en veldig fin bursdag, fornøyd jente :)

    klem

    SvarSlett
  3. Mums hvor ser den kage lækker og flot ud! Der er nu noget særligt over børns første fødselsdag og det første par rigtige sko ;0) Elsker Noa Noas tøj og tror, at det meste af mit eget er derfra. Da min datter var mindre købte jeg det også til hende, men nu er hun jo 13, ved at vokse sin mor over hovedet og skal konfirmeres - så nu skal det være mere sejt. Ikke noget med prikker (som hendes mor jo elsker) eller flæser til hende mere - nej nej det går ikke. Forsat god aften. Klem fra Anne

    SvarSlett
  4. Hej, ville bare sige at det ser ud til at i rigtig hyggede jer.Var rigtig misundelig over at vi ikke kunne være med til fødselsdagen.men,men nok om det. Matilde er heldig med at have så mange bedsteforældre,oldemor,tante og onkler.Ha det rigtig godt,tak for at vi kan følge med lidt i jeres hverdag.Håber vi ses til sommer.knus,klem bedstefar og bedstemor.

    SvarSlett
  5. Gratulerer så mye med dagen til en skjønn ett-åring.

    Så flott kake!

    Hilsen fra Mimmi-Leone

    SvarSlett