tirsdag 7. september 2010

Atlanterhavsparken i Ålesund

Her kommer et bilderas fra vi var på tur til Atlanterhavsparken i Ålesund for noen uker siden. Kjempeherlig tur der både små og store koste seg!!! Anbefaler å ta turen innom. Det er oversiktlig og greit. Ikke FOR mye å se til, men akkurat passe...Søt souvernirbutikk :)Litt dyrt på kafeen synes jeg... Men her finner du noe som både STORE og SMÅ vil like! se på hjemmesiden www.atlanterhavsparken.no
4 kommentarer:

 1. Sååå fine bilder!! Det så riktig så koselig ut:) Også så fin blogg du har:) HVORFOR har vi ikke sett denne før? Den var jo helt nydelig! Vi legger deg til som følger vi, hvis vi får det til!:) Gjerne ta en titt hos oss, og hvis du vil, kan du legge deg til:)

  Klem fra oss i Gammel stil:)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder og for en herlig ungeflokk du har da,virkelig søte. Ha en skjønn kveld. :)Klem.

  SvarSlett
 3. Hei
  Så flotte unger du har.
  Ser dere koset dere på tur allesammen.
  Klem

  SvarSlett
 4. Ser ut som om dere har hatt en HERLIG tur!! SÅ kos å finne på litt sammen med familien, det setter alle stor stor pris på! :o)

  Takk for tipset!

  Såååååå fint du har gjort det med de blomsterpottene forresten - helt herlig nostalgisk! Tror jeg må prøve meg på det etterhvert jeg også, stilig med avis.

  Tenkte forresten lage eget innlegg om baking og oppskriftene jeg bruker til pynting, så selvfølgelig kan jeg legge ut icing-oppskriften! :o)

  Ønsker deg en herlig dag!!

  SvarSlett