mandag 24. mai 2010

Kan noen hjelpe meg?

Jeg trenger hjelp....Eller mine "pelliser" trenger hjelp! Jeg vet ikke hvordan jeg skal redde de og må ha råd og tips fra DERE :)

2 er uten blomster og nye knopper. De få knopper som kom opp, tørket ut før de i det hele tatt blomstrer. De har stått i vinduet mitt. Har jeg gitt de for lite vann? Kjøpte de på Plantasjen, og de startet å falle sammen etter 3-4 dager...

Kjøpte denne hos en lokal gartner for å se om jeg kunne klare ut med den, men jeg synes ikke den heller ser så kjempe-fornøyd ut :/ men den har nye og frodige knopper...
Fikk tips om at de likte seg best ute, så de har stått ute noen dager nå...Men været har forandret seg sånn at jeg tok de inn i går kveld...
Hva skal jeg gjøre???


Nå trenger "vi" hjelp av noen gode Pelargonie-kjennere for å klare oss!!!

5 kommentarer:

 1. Hei du, så kjedelig, her kan jeg dessvere ikke bidra med tips, jeg har ingen grønne fingre. elsker blomster, men har flaks med en del av de jeg har hos meg..
  Jeg har en ting til deg hos meg.
  Klem Elizabet

  SvarSlett
 2. Hei, jeg opplever også at blomstene tørker inn litt vel fort. Vi får bare gjøre så godt vi kan, og knipe vekk det som er vissent og håpe på nye knopper.
  Har du lest denne siden:
  http://www.pelargonia.no/Erfaringer/Stell.htm

  Kanskje det er noe tips der du ikke har tenkt på? Jeg har fått tak i gjødsel med de riktige "bokstavene" nå. Kjøpte av dyktige pelargoniadyrkere. Det bruker jeg på blomstene jeg har inne. Og så har jeg plantet de som er ute i jord med masse kugjødsel. Foreløpig ser det bra ut.
  Lykke til.

  SvarSlett
 3. Hei igjen Anita,
  Tusen takk for hyggelige ord hos meg angående piketitteren. Jeg tror jeg komemr til å male den hvit da det passer best inn hos meg, men takk for kjempefint råd. Hadde jeg arvet den hadde jeg nok latt den forbli brun.
  Ha en fin kveld!
  Klem Elizabet

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så koselig at du vil være med på give away inne hos meg!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei ♥

  Tror dem trives ikke inne , jeg har hatt mine ut siden jeg kjøpte dem for snart 2 mnd siden , men under tak står dem og frem når sola kommer :)) Ikke noe med lite vann , mine tørker og får ikke mye , 1 eller 2 ganger i uka får dem vann :)))
  Mine er akkurat like flotte , så jeg tror det må være at dem trives ikke inne , for jeg har ikke grønne fingre hehe..

  Ha en herlig uke vennen ♥

  Klem :))

  SvarSlett