lørdag 1. mai 2010

1 mai......


I morges da jeg sto opp (var vel ca 10 da) he he, haglet det ute! Nå flere timer senere skinner sola. Det minner meg på en 17 mai det lå snø utenfor... Kan det være 5-6 år siden tro? Vå får håpe det ikke gjentar seg!
Jeg er så glad for at jeg begynte å blogge... Det finnes jo så mange søte og vakre mennesker der ute i blogglandia! Det er så koselig for hver en kommentar som kommer inn... Jeg skjønner hvorfor vi holder på med dette ja! Var litt usikker på om det var noe for meg i starten. Jeg hadde egentlig ikke så mye på hjertet. Det var mye for at familien i Danmark skulle få daglige oppdateringer om oss her hjemme, uten å ringe. Og muligheten til å se bilder.

Men det er kjempegøy, og jeg føler jeg har noe å fortelle og vise fram hver dag! Noen ganger blir det flere innlegg om dagen :)

Så jeg blogger om Familien, oppussing på loftet, og ellers hva som skjer i hverdagen :)


På loftet er det skjedd litt siden sist. Gulvet er ferdig lagt, døra på plass inne på badet, og snart er alle listene lagt også.. I løpet av neste uke får vi møblert der oppe! Så gjenstår det sovealkoven og kontoret. Og etter det: FERDIG!

Kjenner det trengs nå ja..... Men utrolig hva man klarer å tilpasse seg også. Vi har levd 2 voksne og 4 barn i en liten leilighet i 8 mnd nå! Jeg vil ikke anbefale andre det samme, men man blir jo faktisk veldig bevisst hverandre av å bo så tett på.

Men jeg gleder meg stort til å gi barna egne rom nå... Og den dagen vi skal ut å handle inn interiør og planlegge rommene deres. De er barn, men har allerede en mening om hvordan de ønsker å ha det. Tenåringen vil ha hvitt, gutta ønsker med litt farger, og lillepien vil ha rosa og lilla med prinsesser på!Ha en deilig helg alle sammen!


Husk min give away!


1 kommentar:

 1. Hei Anita
  Det er alltid hyggelig å lese om folk som har pusset opp og gleder seg over resultatet.
  Har du brukt håndverkere? I så fall hadde det vært flott om du kunne delt dine erfaringer med disse på den nye tjenesten www.godtjobba.no slik at det blir lettere for andre å finne gode håndverkere.
  Lykke til med interiørvalgene.
  Aimar, GodtJobba.

  SvarSlett