onsdag 15. september 2010

Min blogg, kommentarer, bloggeland og venner

Nå er høsten kommet for fullt...Ingen flere sommerdager på oss nå nei! Føler vel egentlig ikke at vi har hatt den helt store sommeren heller i år...Håper det blir bedre til neste år :)
Jeg har tenkt mye de siste dagene... På bloggen min og hva jeg blogger om.
Jeg blogger om min hverdag, mine barn, familien, kjæresten, interiør, hobby osv...Og jeg ser på statistikken som vi har fått nylig :) at det faktisk er mange innom meg...

Flere enn jeg skulle trodd utfra antall kommentarer på innlegg...Og jeg prater med familie og venner som leser bloggen...Så koselig å lese sier de, og blir skuffet når du ikke har skrevet noe nytt! Det er jo bare SÅÅÅ HYGGELIG å høre :)
Men hva om DU legger igjen et spor etter deg?


Jeg mener....Hva er vel mere INSPIRERENDE for en blogger enn å få RESPONS?????
Må bare innrømme at jeg har mistet litt gnisten... Nå har jeg ikke vært så flink å kommentere i det siste, må bare innrømme det. Har heller ikke vært på "besøk" på ei stund. Travelt er det eneste ordet jeg kan beskrive det med :) Og kanskje er det nettop sånn med dere også? :)


Jeg KOSER meg med å blogge...Og å titte innom andre bloggere! Men jeg trenger et lite puff i riktig retning for at dettte skal bli ORNTLI GØY igjen...
Kanskje er det jeg som er lei av å bo som vi gjør...Ikke noe koselig å blogge om interiør når vi bor så trangt. Vi har stue, kjøkken og gang i ett. Og der blir det ALLTID mye rot. Så når jeg skal ta "interiør" bilder må jeg rydde unna det meste, og passe på at jeg KUN får med akkurat den tingen jeg skal blogge :)
Jeg blir litt lei meg når jeg ikke får blogge om interiør på samme måte som jeg ELSKER å lese fra andre. Hente inspirasjon!
Mulig det er det som mangler for meg nå....Jeg ønsker også å være til inspirasjon for andre....

Uff...Dette ble litt sutrete synes jeg...Men er det ikke også sånn at man skal støtte og oppmuntre hverandre? Når det er litt tungt og leit... Kan dere gjøre det for meg nå? Så lover jeg å gjøre det samme for dere når det er litt trist og leit :)
Selv om mange her inne i bloggeland aldri har møtt hverandre, så blir man godt kjent allikevel..Noen finner man mere tonen med enn andre..Blir "bloggevenner" :) Og venner hjelper hverandre :)
That´s what friends are for.....Keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me...For sure...Cause that´s what friends are for :)
En god klem til alle dere der ute som leser bloggen min, og mine innlegg!

På bildet: Lille Maileg, ennå ensom :) Ønsker seg flere venner,Ja faktisk en hel familie av venner ønsker hun seg :) Jeg håper å hjelpe henne med det snart...

7 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg er innom bloggen din jeg,har også lagt igjen flere kommentarer men føler at jeg ikke får respons i det hele tatt. :))

  SvarSlett
 2. Er helt enig med deg! Jeg har lagt igjen noen hilsner, men savner og tilbakemeldinger, er jo sjarmen, det! Er liksom ikke kjekt å blogge kun for egen del, liksom! Litt feed back støtter og oppmuntrer...

  Har heller ikke mye å vise til, få følgere, det er de "store" bloggene som "alle" leser og kommenterer, om det er kanskje bare en liten flik av en blomst (litt satt på spissen), og man mister motet da, liksom...

  Vi små får være lykkelig som liten, og ikke vente for mye, kanskje en dag "floken" løser seg??

  Klem fra Mariann

  SvarSlett
 3. Ikke mye å blogg om hjemme? Gjør som jeg gjorde i mitt innlegg igår; ta bilder hos noen du besøker!!! De fleste liker godt at du finner fine ting hos dem som du vil vise på bloggen din.
  Ta bilder i butikker og på tur. Det er jo moro å se hva folk ser på sin veg gjennom hverdagen.

  SvarSlett
 4. Hei vennen ! ♥

  Klart vi skal støtte og oppmuntre hverandre ! :) Jeg er så glad for at du blogger Anita, hadde du ikke gjort det hadde ikke vi "møtt" hverandre her inne. Jeg har blitt veldig glad i bloggen din og deg, så håper du finner inspirasjonen igjen og blir leeeeenge i blogglandia. ♥ Jeg syntes også at det er motiverende og hyggelig med tilbakemeldinger. :) Jeg har hatt mye "down" perioder i det siste, sliten og lite bloggelyst. Tror nok den kommer og går i perioder, og nå har jeg hatt mye å tenke på. Jeg klarer ikke å titte innom alle hele tiden, det har jeg hverken tid eller ork til. Men jeg får fryktelig dårlig samvittighet da. Oi, dette ble noe langt gitt... ;)

  Lille maileg kaninen din får nok noen søsken etterhvert tenker jeg. ♥ Når du først er bitt av basillen er det vanskelig å la være, hihi... :)

  Du får ha en riktig god natt vennen ! ♥

  Nattaklem fra Anette

  SvarSlett
 5. Eg og slit med liten bloggelyst for tida! Det går jo litt opp og ned for oss alle. Spesielt når mykje skjer i livet, blir vel bloggen nedprioritert..
  Eg er kjempeglad for at du blogger! Alltid kosleg å titte innom deg! Og eg prøver å legge igjen eit spor så ofte eg kan:)
  Når det gjeld kva ein skal blogge om, så er det jo fantasien som set grenser. Ofte har eg savna å sjå bilder av eit skikkeleg rotehus her i Blogglandia;) Alt ser så styla og ryddig ut, men mistenker at det er til ære for bloggen;) Slik er det ofte hos meg ihvertfall;)
  Eg håper bloggegleden kjem tilbake:)
  God klem:)

  SvarSlett
 6. Hei du.
  Kjenner meg igjen i det du skriver - man trenger tilbakemeldinger på det man publiserer. Det tar jo litt tid å skrive et innlegg og som du sier - ta bilder. Jeg gleder meg også til vi er på plass på Lunheim. Vi har jo masse plass nå, men ikke like stas å vise fram et furukjøkken med knallrøde fliser:-)

  Jeg vet jeg ikke er så flink til kommentarer, men innimellom strekker ikke tida ti. Iallefall ikke når man først skal publisere selv og så kaste seg i vei med kommentering. Vi bør alle bli flinkere til å støtte opp med små ord til de bloggene vi følger & leser. Jeg har mange følgere jeg aldri har hørt noe fra....mistenker de ble følger pga en give away...

  Håper du fortsetter med blogginga, Anita:-) Ha en fin fin dag. Klem

  SvarSlett
 7. Ikke mye å blogg om hjemme? Gjør som jeg gjorde i mitt innlegg igår; ta bilder hos noen du besøker!!! De fleste liker godt at du finner fine ting hos dem som du vil vise på bloggen din.
  Ta bilder i butikker og på tur. Det er jo moro å se hva folk ser på sin veg gjennom hverdagen.

  SvarSlett