torsdag 24. februar 2011

Da har jeg vinneren fra min forrige Give away klar!

Etter flere forsøk på å etterlyse vinneren av min forrige Give away, har jeg nå trukket en ny vinner



De andre premiene er sendt avgårde og kanskje kommet fram allerede :)

Vinneren av 1.premien er: Anette, med Hvit Romantikk!

Gratulerer så mye kjære Anette:) Koselig at det var deg som skulle bli trukket ut!
Anette er en god blogge-venninne som jeg ble kjent med her inne. Jeg tror det var tilfeldigheter og mange artige sammentreff som gjorde at vi skulle møtes.
Jeg håper også vi får muligheten til å treffes personlig en gang :)

Send meg din adresse på mail Anette :)

Minner om GIVE AWAY


Jeg vil bare minne dere på min Give Away som trekkes 14 mars!

Det er et gavekort på 500,- NOK som er gitt av Kirsten med den flotte butikken EMILY ROSE!
Der får du topp service :)

Klikk deg inn på høyre side for å melde deg på. Husk du kan delta med eller uten blogg.

Hvis du vil se alt det fine som du kan kjøpe for gavekortet om du vinner, så klikk deg inn på venstre side :)


Jeg har også trukket en ny vinner på den forrige Give Awayen min, da jeg ikke har hørt noe fra den som egentlig vant. DU får vite hvem det er senere ;)

onsdag 23. februar 2011

Etterlyser vinner!

Jeg gjør et siste forsøk på å få tak i Hide Gard og Glassdesign som vant 1. premien i min Give away her for litt siden.
Og jeg ikke hører noe fra deg, så trekker jeg ny vinner i morgen :)

Ellers så sier jeg TUSEN TAKK for koselige kommentarer :) Jeg skal ta meg en bloggerunde og svare dere alle senere i kveld!

Vi holder nemlig på med Prosjekt Kjøkken! Og vi har kjøpt verdens søteste lille oppvaskmaskin for julegave-pengene våre :) Så nå slipper mor å vaske opp hele tiden! Og det vil ikke stå så mye kopper på kjøkken-benken til stadighet!!
Jeg gleder meg sånn til å sette den i gang senere i dag :):)

Og fliser kommer på i kveld:)


Bilder kommer når vi er ferdige.

Og tusen takk til dere som har valgt å følge bloggen min! Det setter jeg stor pris på :)

Bloggen min blir snart 1 år, og jeg kommer til å markere det på en eller annen måte ;)
Og jeg vil også gi en liten oppmerksomhet til den som la seg til som 1. følger hos meg! Husker hvor GLAD jeg ble!!!


Ha en fin dag :)

mandag 21. februar 2011

Bloggerens makt!

Skåler fra PIP studio! Ble kjempepopulære da de kom! ALLE skulle ha :) Jeg også :) Men hvordan er det nå? Er PIP like ettertraktet nå som da de kom? Er det "det nye Green Gate" som jeg leste i et interiørmagasin i fjor?


Vi ser andre bloggere som har kjøpt noe nytt, som feks her fra Kremmerhuset: " I går kjøpte jeg dette skiltet fra Kremmerhuset! Passer perfekt inn hos meg :) Er det ikke fiiiiint dere?" Selvfølgelig blir det mersalg av dette hos Kremmerhuset! Jeg har gjort det selv :) Sett hos andre bloggere og tenkt: denne MÅ jeg ha! Og kjøper :)


Green Gate! Hvem elsker vel ikke de herlige farger og kombinasjoner som Green Gate har!! Men ville det vært like poppis om det ikke var for bloggeren? For ordens skyld vil jeg legge til at jeg kjøpte mine første Green Gate lenge før jeg blogget :) Jeg ble bare forelsket i fargene og mønster! Nå er jeg blitt en smule avhengig og vil bare ha mere og mere :) Men skyldes det at jeg ser "alle" bloggere som har GG? Jeg vet ikke......


Cath Kidston er også et kjent merke, men er det mest innenfor Bloggeland? Vet "de der ute" om Cath Kidston?


Hva med Wallstickers? Nesten alle interiør-bloggere jeg har på min "lese" liste har Wallstickers i en eller annen form....


Nå mot våren og sommeren vil disse igjen bli aktuell. A Nordin klogger. Ville disse vært så populære om det ikke hadde vært for at mange bloggere har A Nordin klogger?


Nå må dere ikke tro at jeg retter kritikk mot noen eller noe :) Jeg stiller bare spørsmål!
Har bloggeren fått stor makt? Man kan jo ikke nekte for at etterspørselen nok har blitt større etterhvert som Bloggeland har ekspandert.....
Bloggeren følger jo også trender...Og kommer med det siste nye :) Så kommer andre etter ganske hurtig virker det som (på meg ihvertfall)

Rosablogging er jo blitt VELDIG hot akkurat nå! Så hot at de har laget istand en prisutdeling for rosabloggere :)
Noen som har en mening om det? Vet dere om det var noen interiørbloggere eller mammabloggere nominert forresten?

Hva synes DERE om bloggerens makt?
Det ville vært gøy å høre andres mening om akkurat dette :)

Selv blir jeg VELDIG lett påvirket :) Men jeg skylder ikke på noen, det er helt min egen feil at jeg bare MÅ ha det som andre har :) hihi.

Og det ironisker er jo at når jeg poster dette innlegget, så reklamerer jeg igjen for disse produktene og produsentene....

Hvordan har DU det? Blir du påvirket av det du leser og ser hos andre? Må DU kjøpe den siste GG serien om du ser andre har det?

Ha en fin dag da! Her skinner sola :)
Så er jeg veldig spent på å høre hva dere mener om dette tema ;)

Noen bilder er private, andre er lånt fra Green Gate, Kremmerhuset, A.Nordin, Cath Kidston

lørdag 19. februar 2011

Green Gate

Mye nytt Green Gate kom fra butikken Emily Rose!


Se sola titter inn gjennom vinduet :)

I dag er det prosjekt kjøkken som står for tur....Dvs legge fliser over kjøkkenbenken og sette opp mere skap på en vegg. Jeg kommer til å ta før bilder for å vise dere forandringen.

Sånn som kjøkkenet er akkurat nå, er det uholdbart for oss. Det har det egentlig vært hele tiden mens vi har bodd her, men det er utrolig hva man kan venne seg til. Vi har jo ventet på å få solgt leiligheten, og hadde et håp om at vi skulle bo et annet sted nå.

Da salget har trukket ut, har vi måttet finne bedre løsninger så lenge vi bor her og for å få fortgang i salgsprosessen. Og nå er det altså kjøkkenet som står for tur.
Det er litt vanskelig å forklare, men i hovedsak så blir det litt penere og enklere med flis. Det vil bli 2 skap ekstra og 1 benkeflate mere. Riktignok ikke i arbeidshøyde, men det kan brukes til andre ting :)
Så har kjæresten min lovt å lage en hylle til meg med knagger under :)
Og skyvedørsgarderobe er bestilt! Her i leiligheten er det kun en bitteliten gang. Så sko er plassert på kjøkkenet og jakker henger på soverommet. Uholdbart og upraktisk. Men nå blir det andre boller :)

Ha en fin,fin lørdag dere!
Klem Anita

fredag 18. februar 2011

TILDA



Så søt Tilda med lys blå og hvit stripet kjole. Passer perfekt i forhold til MINE farger :) Denne Tilda skal få sin plass på kjøkkenet etterhvert. Min kjære skal lage en hylle med knagger under. Gleder meg!


Sopper i herlig lillafarge. Rutete på den ene siden og prikker på den andre :) :)


5 fugler i trappa...Som selvfølgelig skal henges opp snart ;) Når jeg får kjøpt meg eller funnet noen fine greiner i naturen.


Jeg elsker turkis og lilla, så det måtte jo bli disse fargene på fuglene da :) I tillegg så er også ruter og prikker en STOR hit hos meg!


Love birds :)


Alt detter er fra Line med den herlige bloggen Har en drøm! Du kan finne henne på bloggelisten min i venstre side her ;) Jeg får ikke til å linke i innlegget...Klarte det før, så jeg vet ikke hva som er galt.

Da får jeg ønske dere en god helg! I dag er det overskyet hos oss. Likte det bedre da sola tittet inn gjennom vinduet :)
Nå skal jeg lese litt mere i boken min, Saras nøkkel(utrolig gripende bok!) anbefales på det sterkeste. Jeg klarer knapt å legge den fra meg...Jeg kommer til å skrive et innlegg om den senere en dag:)

torsdag 17. februar 2011

2 kopper med kjærlighet!

En ny dag, og sola skinner fortsatt! Det er så deilig å se sola for da vet vi at våren er PÅ VEI :) Selv om det fortsatt ligger is på gata og det er kaldt!
Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte til kjæresten på Valentins dagen.

Søte MUMMI krus...Disse heter "Kjærlighet" <3


En bukett tulipaner


Han ymtet frempå at det hadde nå kanskje vært bedre med nytt verktøy, for det er jo DET JEG samler på...
Ja, men disse heter jo kjærlighet sier jeg, og hva passer vel bedre enn 2 kopper med kjærlighet på valentins dagen? :)

Neste gang får han et gavekort på verktøy ;) hihi :)

Så etterlyser jeg Hide Gard og Glassdesign som vant 1. premien i min forrige Give away med trekning 14 februar. Kan du sende meg en mail? Jeg kommer meg ikke inn på bloggen din.

Ønsker alle en riktig god dag!

onsdag 16. februar 2011

Morsdag og valentins-gaver!

Silje har vært ut å handlet på egenhånd (hun har blitt så selvstendig, hihi) og kjøpt serviett-holder til mamman sin. Og skrevet et NYDELIG kort som jeg fikk tårer i øynene av.....


Muffins-skilt fra Kremmerhuset


Brødboks(med den nydeligste blå-fargen!) fra Kremmerhuset


Pyntemuffins fra Kremmerhuset. Kjempesøt! Den har hul-rom så du kan legge noe inni.

Brødboks, muffins og skilt er fra alle barna (og kjæresten) sammen.

Sjokoladehjerter!


Kookeshi dukke,skilt og hjemmelaget krone-pynt fikk jeg av lille tulle-mor Aurora som har vært ut og handlet sammen med mormor. Gaven har hun bestemt helt alene :) Så søt :):)


Skilt: DU ER DEN BESTE!


Jeg fikk 2 bøker som jeg ønsket meg :) i Valentins gave fra min kjære. Tusen takk kjæresten min for at du husket det..Jeg elsker deg!
Den ene heter Saras nøkkel, skrevet av Tatiana de Rosnay og den andre heter Hjemkomsten, skrevet av Victoria Hislop. Begge beskrevet som bestselgere og jeg GLEDER meg til å lese de!

Jeg er faktisk helt overveldet!!! Hadde ikke forventet ALLE disse gavene fra mann og barn. Det føltes som julekveld og bursdag på en gang :)
Tusen takk søte barna mine og snille kjæresten min.

Jeg har også fått pakke fra Emily Rose som jeg må vise dere i et annet innlegg. Og det er høy Green Gate faktor der!! Husk å meld deg på Give Away hos meg der du kan vinne et gavekort på 500,- hos Emily Rose!
Jeg skal også vise dere Valentins gaven jeg kjøpte til kjæresten min :)
Og vi har fått en gave sammen! Forsinket bursdagsgave fra et vennepar :) Må også vise dere, det er et nydelig ull-pledd.

Så har jeg vunnet trøstepremie på 2 Give Awayer i det siste som også må vises fram, hihi!

Tidlig krøkes!

Ønsker dere en fiiin dag :) Her skinner sola i vinduet. HERLIG!

tirsdag 15. februar 2011

Lille-skatten vår!

Det er lenge siden jeg har vist dere bilder av lille-skatten og de andre englebarna nå...
Så her kommer et lite bilderas av Matilde som har lært seg å sitte :)

Det skjer noe nytt hver dag...

Tiden går så fort....

En liten skatt som snart er 1 år!

mandag 14. februar 2011

Give Away fra Emily Rose

Da kjører jeg i gang med en ny Give away!

Jeg har vært så heldig å få gi bort et gavekort på 500,- NOK fra nettbutikken Emily Rose!

Emily Rose har mye fint fra bl.a Green Gate, Durance og Zanz furniture...
God service og rask levering!

Se på linken på venstre side for å komme inn på nettbutikken :) Jeg er helt sikker på at DU finner noe du har lyst på!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar under her. Det blir trekning 14 mars!

Alle kan delta, med eller uten blogg.
Husk bare å kommentere med navn om du ikke har blogg :)

Om du vil linke blir jeg glad. Om du vil følge meg blir jeg også veldig glad :) Men det blir ikke ekstra lodd for det, da jeg vil du skal følge bloggen min fordi du LIKER den :)

I dag er Valentin dagen...Jeg har igjen fått fiiine gaver :) Og jeg har hentet en pakke på posten fra Emily Rose :) Har ikke rukket å sett på alt ennå, for Tom og jeg har vært ut å spist kjæreste middag i dag(sammen med Matilde)

Håper dere har hatt en fin dag!

søndag 13. februar 2011

Vinnere av Giwe Away! Og gratulerer med dagen til aller mammaer :)

Først og fremst vil jeg gratulere alle mammaer med dagen i dag! En spesiell hilsen til min gode mamma, min kjære søster og min snille svigermor! En stor blomst spesielt til dere :)


Jeg har fått noen fiiine presanger som jeg skal vise dere senere ;)

Så til vinnere av min Give Away som skulle vært trekt i går, men ble trekt i dag :)
Jeg gjorde det på den gammeldagse måten, med papir-lapper i en skål. Og med hele 90 påmeldte til trekning, og flere som hadde 2 lodd føltes det som jeg klippet og skrev navn i hele går! hihi :

Tusen takk til dere som hadde meldt dere på! Og mange tusen takk til dere som har valgt å følge meg videre :)
Det er noen av dere som jeg ikke kommer inn på profilen/bloggen til, så jeg får ikke kommentert tilbake...Flere som har det samme problemet?

Så til vinnerne:

Den som vant ørepynt er: BRITT


Green Gate bread basket napkin og en hemmelig ting jeg har laget, gikk til: MAYEN


Og duk med lyspynt og fyrstikk-eske gikk til: HIDE GARD OG GLASDESIGN!


Gratulerer til alle dere :)

Send meg adressen deres innen 1 uke på mail. Om jeg ikke hører noe fra dere så trekker jeg på nytt :)

Ha en god morsdag!

fredag 11. februar 2011

Nytt fra Kremmerhuset!

Noe er nytt og noe er gammelt nytt :):) Et lite utvalg av mine favoritter fra Kremmerhuset!

Delicious!


Muffins-brett! En herlig start på dagen om du får servert frokost på senga med dette ;)


Sinkhus! Noen sier sink er på vei ut...Jeg vet ikke, og bryr meg heller ikke :) Jeg ønsker meg 2 stykker, for det er så fint lys når det er flere sammen :) Eller hva med 10, så kan jeg lage meg en hel landsby!!


Hva med en deilig muffins?


Søøøøte kokeshi dukker...Pynter fint på barnerommet :)


Herlige skåler og liten mugge med Kellogs motiv :)


Noen av disse vasene skal pynte opp konfirmasjons-bordet til Silje i år!


Eller disse...


Hva med disse lekre damene på frokostbordet? Eller til pynt ;) Pin Up damer på skål!


Super-søt brød boks, nesten til å spise opp!! Finnes også i lys rosa! Også super-søt!!


Åååå, denne vil jeg ha på kjøkkenet (samle tomflasker i) Det er egentlig en skittenstøykorg ;)


Nydelig skilt


Røreboller i melamin.