tirsdag 29. juni 2010

Leiligheten 1 etg!

Nå har fotograf og megler vært her og tatt bilder. vi holdt på i hele går, var ikke i seng før 3 i natt! MYE som skal bort når man bor så mange på et sted :) Kan jo avsløre at vi har bodd 2 voksne og 5 barn på 45 kvadrat siden augyst i fjor! Nå har vi nesten dobbelt å boltre oss på....Eneste ord for å beskrive dagen i dag er HERLIG!
Vi håper å få det solgt snarest, så vi kan flytte litt landligere og i egen bolig!
Her kommer bildene JEG tok i dag fra 1 etasje. Barnerommet er fullt med kasser osv, så det har jeg ikke tatt bilder av :) Vi har ikke kjøpt nye møbler, men brukt det vi hadde fra før. Skjenken er arv etter Tom´s bestemor og bordet er bruktfunn. En salig blanding av litt mitt og litt ditt..Noe nytt og noe gammelt! Vi kommer til å kjøpe nye møbler senere. Litt greit å ha noe som BEGGE liker og som er i samme stil :) Men arve-møbler og bruktfunn blir med på felles lasset!
Stua. Har spandert på litt planter og blomster samt ny blomsterkrukke.
Kjøkkenet
Baderommet med steamdusj. Nye håndduker fra Princess for anledningen :)

fredag 25. juni 2010

Hellbillies i morra!!

Er lite inspirert for tiden altså.....Løper ikke rundt med kamera som før. Da kunne jeg ta bilder av ALT! Og skrive om alt......
Vel, jeg kan jo fortelle at det kommer fotograf på tirsdag kl 10.00! Og da må det vaskes og styles til den tid. Har vært å handlet inn litt, men jeg har også kommet på at jeg skal bruke noen ting som jeg har PAKKET ned..selvfølgelig! Så i morgen er det på hodet i kasser igjen. Og ta en svingom med langkosten :) Jeg har vært og "luktet" på Durance sitt vaskemiddel flere ganger og tror jeg MÅ ha det snart! Jeg er VELDIG lettpåvirkelig når det gjelder hva andre har kjøpt og brukt...Dessverre :P MÅ HA DET, BARE MÅ HA DET!!!
I morgen skal vi på TAHITI-FESTIVAL. Årets happening her i området! Hellbillies spiller på lørdag :) GLEDER MEG. Vi skal sammen med Tom sin jobb. Og vi skal få litt tid til å være KJÆRESTER igjen i morgen :) :) Blir ikke mye tid til det med 5 barn og oppussing. De største er hos sin far, og min mamma skal passe Matilde. Leverer henne etter 16 og henter henne først neste dag! Sjekk ut Tahiti her http://www.tahiti-festivalen.no/
(bilde fra kjærestetur på Kreta 2008)
Ønsker dere alle en god helg!

onsdag 23. juni 2010

Pelargonie i gråpapir...

Et lite livstegn fra meg :)
Ser ut som ting begynner å falle litt på plass nå...ENDELIG! Det kommer megler og tar bilder på mandag/tirsdag. Ja, jeg vet jeg har sagt det før, men NÅ er det i gang!
Bytte av megler, ferietid osv er ikke noe godt utgangspunkt for oss. Håper det kommer raskt i gang nå. Er lei... Været er fint i dag. Det har vært sol og ca 16 grader såvidt jeg kunne se...Har vært en rundtur for å se på tilbud osv i dag. Både KID og PRINCESS kjører tilbud på masse fint! Og jeg hadde også lyst på mye av det, men er ikke noe gøy når det skal pakkes i kasser med det samme :) Så vi får bare vente til vi sitter i "nytt" hus. Da blir det gøy:)
Skal muligens kjøpe noen nye håndduker og duk/puter til å ha på verandaen til vi skal ta bilder og ha visning....
Har pakket inn en Pelargonie i dag..i gråpapir! Og med en hyssing rundt. Lekkert synes jeg. Skulle hatt en liten "ting" å henge på hyssingen. Og ellers har jeg kost meg med å fylle i gamle norgesglass, og pynte med blonder. I dag fikk jeg også ISABELLAS i posten. Liker det bladet! Variert, med tips for hage, interiør og mat. Matilde har fått seg ny og lekker sommerlue fra H&M. Mormor har vært på besøk i dag :) St.hans feires alene hjemme:) Tom er ute og jobber, bare meg og Matilde som er hjemme. Så da tenkte jeg å ta en liten blogge runde.

tirsdag 22. juni 2010

Utfordring....

Jeg fikk tidligere en utfordring fra RANDI, med bloggen Borte bra, men hjemme best(http://eimhjellenfjeld.blogspot.com/)
Det er en mimreufordring som går ut på å linke til det 10. innlegget du hadde på bloggen!
Reglene er som følger:
1. bukke, nikke, neie og si pent tusen takk
2. gjengi bildet som ble publisert på bloggens 10. innlegg
3. linke bildet til det tilhørende bildet
4. sende videre
Jeg er ikke så "bevandret" i dataens verden, så det blir sånn til meg nå :)
Sender utfordringen videre til :
FRU FURU, med bloggen http://familienfuru.blogspot.com/

fredag 18. juni 2010

God helg og Give Away...



En liten tur innom for å ønske alle en god helg!
I morgen skal jeg og mine 3 gode venninner RITA, NINA & MARIANNE ha en KOSELIG kveld sammen med god mat og drikke. GLEDER MEG JENTER!!!
På bildene er stettfat(arv) , osteklokke fra House Doctor og fjærblomster fra Lene Bjerre
HUSK MIN GIVE AWAY......SE PÅ SIDEN OG MELD DEG PÅ! :)
PS. Randi og Anette....Jeg har ikke glemt utfordringene, og de kommer etterhvert. :)

torsdag 17. juni 2010

Matilde sier HEI...


Matilde hilser til ALLE hun kjenner!

onsdag 16. juni 2010

Ble helt rørt jeg...

Jeg er helt rørt! tusen takk for alle gode ord til meg :) Det betyr mye! Nå skulle det ikke bli et "sutre" innlegg da, men noen følelser snek seg med og da blir det lett sånn, he he.

Jeg kommer fortsatt til å lese andres blogger, og kommentere som før. Men tar bare en liten pause fra meg selv! Og jeg har fått 2 utfordringer fra bloggene "borte bra, men hjemme best" og "hvit romantikk" Og de kommer jeg tilbake på i morgen :)

Nok en gang....TAKK FOR ALLE GODE ORD! Jeg skulle ønske jeg kunne gitt dere alle en GOD KLEM!

tirsdag 15. juni 2010

Kanskje det blir en bloggpause...

Jeg lurer på å ta en liten pause fra bloggingen...Men først skal jeg vise dere brettet med wall-sticker på!
Grunnen til pause er så mye....Vi holder på å pakke ned alt stæsj nå, så da blir det ikke så mye å blogge om, he he... Kommer fotograf i slutten av denne uke. Vi måtte jo som nevnt bytte megler, da de andre ikke gjorde jobben sin.
Da jeg startet å blogge, var det mye fordi jeg ville la familien i Danmark ta del i vårt daglig-liv. Min samboer er Dansk, og hans mor med samboer, søster og bror med familie bor der... Og jeg har 2 tanter og onkler som også bor i Danmark. Jeg var gravid i siste mnd da jeg startet. Jeg var veldig plaget med bekkenløsning, og klarte ikke å gå ut. Så noe måtte jeg jo finne på. Jeg var lei åv face-book, lei av å se på finn. En venninne av meg, som også er min samboers ste-søster hadde blogg, så jeg tenkte hvorfor ikke! Jeg kan vel også klare det, og hoppet bare i det :) Og jeg likte det! Og har møtt mange koselige mennesker som jeg kunne tenke meg å møte også "face 2 face"!

Jeg møtte Tom for 2 år siden og ble betatt av han fra første stund. Det var noe ved han, og jeg ville tilbringe hver ledig stund med han. Sånn er det ennå. Vi har fått en nydelig liten skatt sammen, og han er som en far for de 4 første barna mine. Vi fungerer som en familie, og han sier alltid at han har 5 barn :)
Forholdet jeg har vært i tidligere har egentlig vært litt destruktivt for meg... Og skilsmissen har vært og er fremdeles tøff. Det er mange problemer som ikke er løst ennå, og jeg vet ikke om vi klarer å få de løst ordentlig. Tom har vært en stor støtte for meg i en vanskelig tid. Og jeg har også funnet STOR glede i å blogge og lese andres blogger. Blitt inspirert til å ta fatt på prosjekter, blitt mere interessert i interiør....Fått meg gjennom vanskelige dager...

Jeg er VELDIG glad for å blogge og at andre vil FØLGE bloggen min! Men akkurat NÅ finner jeg ikke inspirasjon eller glede i å lage innlegg. Jeg har det rett og slett litt for vondt akkurat nå...Jeg har mange gleder i livet mitt , som min samboer som jeg elsker og mine skjønne barn som jeg elsker. Jeg håper jeg kan komme sterkere tilbake, men akkurat nå er det litt mye som kretser rundt i hodet mitt...
Jeg kommer til å lese andres blogger og jeg er her inne, men ikke så aktiv! Og kanskje er jeg tilbake allerede i morgen....eller neste uke. Jeg vet ikke......
IKKE GLEM MIN GIVE AWAY...........

VI BLOGGES!
Stor KLEM fra meg....

mandag 14. juni 2010

Trøtt liten pie...

Etter ønske fra Bestemor i Danmark så kommer det nærbilder av lille-skatten vår. Bildene ble tatt fredag kveld, etter et sent bad :) Så hun er litt trøtt....

lørdag 12. juni 2010

Litt forskjellig....


Her om dagen hadde vi KJEMPE VÆR! Jeg tok Aurora fri fra barnehagen, lot husarbeidet vente og vi gikk en laang tur med Matilde. Lekte i lekeparken, i vanndamman og matet fuglene. Om ettermiddagen var vi på klasse-avsluning for Tobias. Kosa oss!
Det har regnet siden torsdag kveld nå...Kjedelig vær! På fredag var jeg og de 2 minste på venninne-besøk til Linn og hennes datter Runa. Kosa oss der også!
I går kveld begynte jeg på et male/scrappe prosjekt. Dvs jeg scrapper på lerret. Bruker maling, blonder, utklippsark, decoupage og det som ellers passer inn :) Blir ferdig i kveld!
I dag har jeg vært på stort loppemarked med de 3 minste, Tobias, Aurora og Matilde. Jeg hadde sett meg ut et hagemøbel-sett, men det var borte da vi kom. Det åpnet kl 10.00 men jeg tror de må ha startet tidligere. Da vi kom 10.15 var over halvparten av møblene allerede solgt! Og selvfølgelig alt av interesse...Da konsentrerte jeg meg om småtteriet, og kastet meg ut i kampen om godsakene :) For et styr! Nesten så man blir nedtråkket, for ingen er interessert i å slippe fram hverken de som er gammel eller barn. Jeg fant noe småtteri, bl.a 2 korger som jeg skal spraymale, et stort norgesglass, et fat og t-fat med blå dekor, en opalin skål, 3 kopper som hadde veldig tynn porselen..muligens en del av koppesett til barn. + noe til.
Er ikke helt fornøyd med dagens fangst, men men....
Kommer innlegg senere om det, da jeg vil vaske tingene først. Skal også vise dere endel som jeg har funnet på Gjenbrukshallen tidligere i samme innlegg.

fredag 11. juni 2010

Supermamma?


Nei, det er nok ikke meg dessverre....Skulle ønske jeg hadde superkrefter ja :)

Med 5 barn og en mann på jobb er det nok å gjøre. Minstepien er kun 2,5 mnd og trenger jo sitt. 1 i barnehage(skal kjøres og hentes) 2 på barneskole(hjelpe med lekser) og storepien i ungdomsskolen. Drømmedagen min ser sånn ut:
Stå opp frisk og UTHVILT kl 05.00 om morgenen for å bake brød eller rundstykker til alle.
Vekke barna, spise en GOD og SUNN frokost sammen i FRED og RO! Sende mannen på jobb med et kyss og et ønske om en god dag(det klarer jeg) Sende barna på bussen til skolen, og kjøre lillepien på barnehagen. Gå en laaang tur med minstepien. Hjem å vaske kopper, og rydde hus. Vaske hus. Vaske og henge opp minst 3 maskiner med klær(brettes PENT sammen og legges på plass om kvelden)Forberede en god og næringsrik middag som er HJEMMELAGET fra bunnen av. Hente lillepien i barnehagen. Lage middag. Spille noe sammen med barna...eller leke/tegne....Lage et hyggelig kveldsmåltid. Sende de søte og rene barna i seng etter tur. Og selvfølgelig legger de seg ned og sover UTEN protester!
Innimellom dette skal jo minstepien ha mat,bleieskift,og kos....

Kvalitetstid med MANNEN! Og i seng...
Dette hørtes jo rent så idyllisk ut, men er nok ikke meg...:) Dette er nok supermamma!

Noen som har det sånn? Finnes supermamman........Eller er det bare i våre drømmer hun ekststerer?

torsdag 10. juni 2010

Bruktfunn og noe fra Princess...

Jeg har kjøpt trekasse og tre-brett fra Princess. Samt 2 spisebrikker i serien Mathilde.

På trekassen har jeg satt på stickers som jeg fikk fra HILDE HEIMDAL! Jeg tenker å ha små krukker med blomster i hvert rom... Kanskje Tusenfryd :)

På brettet skal jeg lime stickers som jeg har vunnet fra HILDE... "Brød" Kommer senere en dag :)
Skåler fra Green Gate...Kjeksene som er i den ene skålen fås kjøpt hos Europris..Jeg husker at jeg spiste sånne da jeg var liten jente....Vekker barndomsminner, jeg kalte de for "is-kjeks" he,he...
Jeg fant disse lekre frukt-skålene fra Figgjo-Flint på Gjenbrukshallen her i byen...Har ikke bruk for de, men måtte ta de med allikevel :)

onsdag 9. juni 2010

Minner om min GIVE AWAY


Vil bare minne om min give away...

Alle kan delta :) Se på siden for informasjon!


Skulle ønske jeg hadde litt bedre tid...Rekker ikke over alt dessverre. Har flere prosjekter på gang samtidig som vi holder på å pakke Ined ting og tang. Har også kjøpt meg et lite salongbord som jeg har ønsket å finne lenge. I går var jeg den LYKKELIGE finner av bordet MITT :) Fant det på gjenbrukshallen til den nette sum av 200,- Vet ennå ikke hvor jeg skal ha det, he he....

Jeg er så glad for alle hyggelige kommentarer fra dere :) :) Beklager at jeg ikke rekker å svare alle med det samme...Men prøver å titte innom dere alle og legge igjen et spor etter meg :)

I kveld skal jeg på kino! Endelig... Sammen med min venninne LINN... Da blir det Sex & the City på oss i kveld!

tirsdag 8. juni 2010

Odd Molly...


Jeg har vært så heldig å komme over et tilbud på "kjole" fra Odd Molly..Den er nesten den samme som denne "Fonda Coat", men det er ikke lommer på sidene og sommerfuglen bak er hvit, og kjolen er brun. Deilig når man kan gjøre seg kupp som dette!De øverste bildene har jeg lånt fra Odd Molly sin hjemmeside.